News

Fotografii rare cu toţi cei patru copii ai lui Ronan Keating

Fotografii rare cu toţi cei patru copii ai lui Ronan Keating

Odată, cânta într-o trupă de băieţi şi era idolul adolescentelor. Zicem odată şi vorbim de anii 90, când irlandezul acum de 40 de ani era solistul trupei Boyzone.

Anii au trecut, suntem, iată, în 2018, dar nu ne aşteptam, totuşi, ca Ronan Keating să aibă o familie atât de numeroasă şi, mai ales, copii atât de mari.

Ei bine, simpaticul cântăreţ a devenit, anul trecut, tată pentru a patra oară, el şi cea de-a doua sa soţie, Storm, primindu-l pe micuţul Cooper în luna aprilie.

Aflat în vacanţă în Maldive, alături de cei patru copii ai săi, primii trei din primul său mariaj cu Yvonne Connolly, Ronan a postat pe contul său de Instagram fotografii rare cu familia sa reunită.

Aşadar, pe lângă nou venitul Cooper, Ronan apare în fotografii alături de adolescenţii Jack, 18 ani, Missy, 16, şi Ali, de 12 ani. Dacă Jack şi Ali pare bucăţică ruptă din tatăl său, cei doi fraţii fiind roşcaţi, la fel ca Ronan, Missy are părul lung şi negru şi este deja o adolescentă foarte şic.

Cât despre soţia lui Ronan, australianca Storm, aceasta s-a refăcut total după naşterea lui Cooper, arătând de minune în costum de baie.