Case Regale

Fotografii rare din culisele nunţii Prinţesei Diana cu Prinţul Charles, de acum 40 de ani

Fotografii rare din culisele nunţii Prinţesei Diana cu Prinţul Charles, de acum 40 de ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ieri s-au împlinit 40 de ani de la o nuntă rămasă în analele istoriei.

Pe 29 iulie 1981, Prinţesa Diana şi Prinţul Charles îşi spuneau Da în uralele unei lumi întregi, în cadrul unei ceremonii organizate la catedrala St. Paul din Londra, cea mai urmărită nuntă televizată de până atunci.

Cu această ocazie, casa de licitaţii RR Action a făcut publice o serie de fotografii din culisele acelui eveniment remarcabil, în care o putem vedea pe tânăra mireasă pe atunci în vârstă de doar 20 de ani în câteva poze informale din saloanele Palatului Buckingham.

Într-una dintre fotografii, o putem vedea pe Diana ţinând-o în braţe pe o micuţă domnişoară de onoare îmbrăcată într-o variantă în miniatură a rochiei de mireasă, în timp ce soacra ei, Regina Elisabeta, păşeşte alături de ea.

Altă fotografie o arată pe Diana pregătindu-se pentru pozele oficiale de nuntă, cu mai mulţi angajaţi ai palatului care o ajută să-şi aşeze trena lungă de aproape opt metri. Dar mai bine să lăsăm fotografiile din galeria foto să vorbească.

Foto: RR Action

Comentarii

Modifică Setările