News

Fotografii rare! Eva Mendes şi Ryan Gosling, surprinşi de paparazzi, în public, alături de fetiţele lor

Fotografii rare! Eva Mendes şi Ryan Gosling, surprinşi de paparazzi, în public, alături de fetiţele lor camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Scumpi mai sunt la vedere! Cele două staruri hollywoodiene şi-au făcut un scop în viaţă din a-şi ţine fiicele departe de camerele de luat vederi şi – zicem noi – le cam iese!

Rare sunt ocaziile în care paparazzi îi prind pe Eva Mendes şi Ryan Gosling alături de cele două fetiţe ale lor în public, dar ieri minunea s-a întâmplat! De ziua actriţei, adică pe 5 martie, cei doi şi-au scos fetiţele într-un parc de distracţie, ocazie cu care paparazzi i-au fotografiat, pentru prima dată anul acesta, în formulă de patru.

Cei doi erau acompaniaţi de mama Evei, care le dădea o mână de ajutor, un bodyguard, dar şi de alţi invitaţi VIP, care i-au acompaniat, ulterior, la masă, în restaurantul exclusivist Club 33. Revenind la Eva şi Ryan, cei doi par la fel de îndrăgostiţi ca întotdeauna, plimbându-se prin parc de mână cu una dintre fetiţele lor. Vezi galeria foto!

foto: profimedia