Case Regale

Fotografii RARE. Viitorul rege al Marii Britanii şi soţia lui, Camilla, surprinşi la plajă, în costum de baie

Fotografii RARE. Viitorul rege al Marii Britanii şi soţia lui, Camilla, surprinşi la plajă, în costum de baie camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Vă întrerupem programul obişnuit pentru o ştire de ultimă oră: Prinţul Charles şi consoarta lui, Camilla, au fost surprinşi de paparazzi la plajă din Caraibe!

Cadrele total surprinzătoare pentru un viitor rege ni-l arată pe Charles în şort cu imprimeu floral, vechi de 12 ani, în timp ce Camilla purta un costum de baie, întreg, într-o nuanţă de albastru. Cei doi au profitat de vremea plăcută în timpul turneului de 12 zile din Caraibe şi au petrecut câteva ore la plajă, în Barbados.

Este poate, pentru prima dată, când vedem cuplul regal într-o astfel de ipostază, cei doi fiind foarte discreţi cu apariţiile lor. De altfel, protocolul regal le interzice să fie atât de expuşi, însă, de data aceasta, situaţia le-a scăpat de sub control, un paparazo vigilent obţinând aceste cadre rare.

Ne amintim scandalul legat de pozele topless cu Kate Middleton şi sperăm ca istoria să nu se repete şi cu aceste fotografii. Atât despre această situaţie, căci nu mai sunt multe cuvinte de spus când vezi că şi un viitor rege are plăceri atât de simple...

foto: profimedia

Modifică Setările