News

Fotografii uimitoare! Antonia şi-a etalat silicoanele pe reţelele de socializare

Fotografii uimitoare! Antonia şi-a etalat silicoanele pe reţelele de socializare

Este de trei ori mamă, una dintre cele mai talentate cântăreţe de la noi şi este incredibil de frumoasă. Şi-a revenit extrem de repede după naştere, ba mai mult, a făcut muşchi la sala de fitness şi şi-a pus silicoane după venirea pe lume a primului său copil cu Alex Velea, Dominic. Între timp, Antonia a născut şi cel de-al treilea copil, al doilea cu Alex Velea, pe Akim, la sfârşitul anului trecut, iar acum arată demenţial.

Am văzut cu toţii evoluţia sa, imediat după sarcină, dar cel mai recent shooting foto pentru lansarea unui nou videclip a lăsat mască pe toată lumea. Cântăreaţa apare cu un nou hairstyle, dar şi cu un trup de zeiţă. Fără sutien şi cu o pereche de bikini cu talie înaltă, acoperită doar de o salopetă transparentă, Antonia s-a lăsat fotografiată în toată spendoarea şi a distribuit imaginile pe reţelele de socializare.

Cum era de aşteptat, fanii, prompţi, au sărit cu o mulţime de comentarii pozitive, bineînţeles că ochii au fost pe bustul proeminent al artistei: "Haideţi să ne luăm un moment să mulţumim faptului că zoom-ul există ", a scris un internaut.  "Vai de mineee.. Am rămas cu gura căscată când am văzut poza!!!!!", sau " De ce nu pozezi în Playboy şi să iei nişte bani frumoşi, în loc să postezi tu singură poza cu tine!? ? oricum eşti foarte frumoasă şi da, noroc că există zoom ? bărbaţii cred că sunt cei mai încântaţi. Te pup", sunt câteva dintre comentariile pline de entuziasm ale bărbaţilor, la o fotografie care a strâns peste 4500 de aprecieri într-o singură oră.

Foto: Instagram

Modifică Setările