News

Fotografii vechi cu Kevin Spacey şi iubitul lui de 21 de ani, în ipostaze intime într-un parc

Fotografii vechi cu Kevin Spacey şi iubitul lui de 21 de ani, în ipostaze intime într-un parc

În acest plin scandal care i-a scufundat cariera lui Kevin Spacey, acuzat de hărţuire sexuală şi de agresiune faţă de băieţi de vârste adolescente, tabloidul Dailymail.co.uk a scos de la naftalină poze vechi de aproape de 20 ani cu o escapadă sexuală a actorului. Poza din revista Star, scanată În aceste fotografii, realizate de paparazzii revistei Star în 1999, cu o zi înainte ca Spacey să câştige premiul Oscar pentru rolul din American Beauty, starul pe atunci în vârstă de 41 de ani apare în ispotaze intime şi chiar erotice cu un tânăr model de 21 de ani, neidentificat, într-un parc din Topanga, Los Angeles. Spacey este cel în tricou alb Fotografiile au fost publicate în revista americană şi, apoi, au dispărut din arhiva online, fiind nevoie ca anumite publicaţii fie să cumpere de pe eBay acea ediţie Star şi să scaneze pozele cu cei doi, fie să răscumpere întregul set de fotografii, cum s-a întâmplat acum. Colajul cu aceste poze vechi se poate vedea în clipul postat mai jos!

Cum a răspuns Spacey atunci? Afişându-se cât se poate de public cu actriţa Helen Hunt, colega sa din filmul Pay It Forward, într-o campanie curios de agresivă de a-şi convinge audienţa că este heterosexual.

S-a cerut fotografiat alături de femei atrăgătoare şi a vorbit cât se poate de pe faţă într-un interviu pentru Playboy despre cum zvonurile că ar fi gay i-au îmbunătăţit viaţa sexuală. „Toate femeile vor să mă convertească, iar eu le las“, glumea el.

Deşi aceste fotografii nu sunt acuzatoare, dat fiind că această relaţie pare consimţită, este curios de ce a insistat starul să apară ca heterosexual pentru audienţă, deşi toată aventurile lui intime au fost cu bărbaţi. Unii deosebit de tineri, după cum se poate vedea.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările