Muzica

FOTO/VIDEO Adi Sînă concertează la închiderea Jocurilor Olimpice

FOTO/VIDEO Adi Sînă concertează la închiderea Jocurilor Olimpice

Chiar dacă trupa Akcent s-a destrămat, fanii de peste hotare continuă să le fredoneze cântecele, iar unii organizatorii vor să le-audă în spectacolele lor. Aşa se face că Adi va cânta la Sochi. Iar asta nu e singura lui surpriză!

După ce Inna şi băieţii de la Fly Project au cântat la Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi, a venit rândul lui Adrian Sînă să încânte publicul.

Liderul trupei a păstrat numele de Akcent şi va cânta de două ori în Sochi, atât pe 22 cât şi pe 23 februarie. Cele două concerte vor include toate hiturile Akcent, dar şi cel mai nou single internaţional ce se bucură de succes foarte mare în Rusia, „Boracay!“.

„Sunt onorat să fiu invitat să susţin două showuri la Jocurile Olimpice. E un motiv dublu de bucurie pentru că îmi voi întâlni fanii din Rusia care îmi scriu zilnic pe Facebook şi pe care nu i-am văzut de ceva vreme. Mi-ar plăcea să prind puţin timp să schiez şi să întâlnesc câşiva dintre sportivi, sunt sigur că va fi o experienţă memorabilă“, a declarat Adi.

Mai mult, el pregăteşte lansarea unui nou EP, material pe care l-a intitulat „Around the world“.

Surpriza este reluarea colaborării cu fostul său coleg, Marius Nedelcu (care a părăsit primul trupa Akcent), despre care am aflat chiar de pe contul său de Facebook, când Adrian a postat o fotografie din studio, căreia i-a alăturat următorul comentariu: „Talentat băiatu’ ăsta, sunt bucuros să lucrăm din nou împreună, a ieşit ceva tare de tot“.

Foto: pagina personală

Modifică Setările