News

FOTO/VIDEO Carla Bruni Sarkozy, invitata specială a Galei Vogue din Dubai

FOTO/VIDEO Carla Bruni Sarkozy, invitata specială a Galei Vogue din Dubai camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

De când s-a reîntors pe scenă, fosta Primă Doamnă a Franţei oferă recitaluri în cadrul unor evenimente mondene şi petreceri private.

Carla-Bruni (2)
Carla Bruni, cu chitara, la Gala Vogue din Dubai.

Carla Bruni Sarkozy e foarte fericită că nu se mai află atât de mult în vizorul presei şi că se poate exprima din nou artistic. Căci, cei cinci ani petrecuţi la Palatul Élysée, când soţul ei, Nicolas Sarkozy, era preşedintele Franţei, i-au îngrădit mult din libertăţi.

Acum, nu mai e Primă Doamnă, dar străluceşte în luminile reflectoarelor ca vedetă internaţională, statut pe care-l are încă de pe vremea când lucra ca topmodel.

Ea este tot mai adesea invitată la evenimentele mondene de amploare, iar deunăzi am văzut-o în rol de guest star al Galei Vogue din Dubai.

Carla-Bruni (7)
All white

Îmbrăcată în alb, după cum cerea dress-code-ul, Carla Bruni Sarkozy nu doar că a socializat cu personalităţi precum Christian Louboutin, Cheb Khaled („Aicha“) şi Peter Dundas (designerul casei de modă Roberto Cavalli), ci a şi urcat pe scenă, oferind un moment muzical, pentru care şi-a luat cu ea şi chitara.

Alături de Christian Louboutin.
Alături de Christian Louboutin.

O ipostază în care am văzut-o tot mai des, dar care ar putea redeveni o raritate, odată cu reintrarea în lupta electorală a lui Nicolas Sarkozy, care ţinteşte un nou mandat de preşedinte.

https://instagram.com/p/9encSejpE4/?taken-by=carlasarkozy
Foto: Instagram

Modifică Setările