News

FOTO/VIDEO Cine sunt fetele de la „SuperModels by Cătălin Botezatu“?

FOTO/VIDEO Cine sunt fetele de la „SuperModels by Cătălin Botezatu“?

Sunt tinere, frumoase şi foarte ambiţioase! Unele au experienţă în modelling, altele n-au urcat niciodată pe catwalk, dar toate îşi doresc să cucerească titlul de supermodel în show-ul- concurs care le-ar putea schimba viaţa.

„SuperModels by Cătălin Botezatu“ debutează sâmbată, 7 februarie, la Kanal D, având în componenţa sa aceeaşi echipă şi aceiaşi juraţi: creatorul de modă Cătălin Botezatu, fotografii Marius Bărăgan şi Gabriel Henessey şi stilistul Laurent Tourette.

Încă de la prima evaluare făcuta de aceştia, unele dintre candidate demonstrează că sunt lipsite de scrupule sau că pot deveni foarte insistente, pentru a-şi impune voinţa.

Slabe, cu forme sau chiar „grase“, după criteriile juriului, îndrăzneţe sau timide, cu experienţa podiumului sau nu, concurentele îşi vor pune la bătaie toate atuurile pentru a intra în graţiile lui Botezatu.

Pe de altă parte, designerul nu este uşor de multumit! Dincolo de aspect, acesta pretinde de la modelele sale atitudinea potrivită, curaj precum şi relaxarea pe care ţi-o dă numai încrederea în propriile forţe.

Nu de puţine ori, celebrul designer îi va provoca pe concurenţi la adevărate teste de curaj, pentru că aceştia trebuie să dovedească faptul că au, dincolo de frumuseţe, charismă şi determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului şi publicul.

Nu rataţi din 7 februarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21.30, show-ul „SuperModels by Cătălin Botezatu“, cea mai intensă competiţie a anului, ce îmbină strălucirea vieţii de model cu disciplină de fier, probe în situaţii limită şi emoţii uriaşe!

Foto: paginile personale, wowbiz.ro

Modifică Setările