TV

FOTO/VIDEO Fostul Divertis s-a mutat la Digi24

FOTO/VIDEO Fostul Divertis s-a mutat la Digi24

După ce au realizat nenumărate emisiuni de divertisment, Toni Grecu şi echipa lui au intrat, din 1 martie, în echipa celor de la Digi24. În fiecare duminică, de la ora 22.00, ei prezintă superştiri la un Superjurnal.

„Orice ştire proastă poate deveni o glumă bună!”. Este deviza sub care debutează la Digi24 emisiunea "Superjurnal", prezentată de Toni Grecu.

„Acest format este un proiect care se potriveşte perfect cu Digi24, este un format de ştiri şi nicăieri nu ar fi mers mai bine decât pe o televiziune de ştiri. Oricum, Digi24 este cea mai cool televizune de ştiri şi aici am venit!”, spune Toni Grecu, realizatorul emisiunii.

„Le propunem telespectatorilor noştri o paletă foarte largă şi diversă de subiecte şi avem şi invitaţi în platou”, spune Toni Grecu, care le-a avut deja invitate pe Adriana Săftoiu şi pe Olguţa Vasilescu.

Din echipa care va realiza emisiunea fac parte Claudiu Maier, Jojo, Cătălin Neamţu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu şi Gicu Andreescu-Gojira.

„Eu mă ocup de rubrica de fashion-lifestyle. O să fie o satiră în cel mai frumos sens al cuvântului şi sunt convinsă că o să vă placă”, spune Cătălina Grama (Jojo).

„E prima dată pentru mine ca actor când fac aşa ceva. Nu am citit niciodată ştiri până acum. Vom avea un ochi critic foarte activ”, promite actorul Cătălin Neamţu.

„O să analizăm ştirile apărute în ultima săptămână, o să le facem bucăţele după care o să le reconstruim într-o formă comică”, arată actorul Claudiu Maier.