News

FOTO/VIDEO Trupa Exotic s-a reunit la nunta Claudiei Pătrăşcanu

FOTO/VIDEO Trupa Exotic s-a reunit la nunta Claudiei Pătrăşcanu

După ce a devenit mămică, Claudia Pătrăşcanu a devenit şi mireasă, cuplând botezul băieţelului ei cu ceremonialul de nuntă cu Gabriel Bădălău. Şi un bun motiv de reunine cu fostele ei colege de trupă, Andreea Bănică şi Julia Jianu.

Pe vremuri, făceau furori în trupa Exotic. Andreea Bănică, Claudia Pătrăşcanu şi Julia Jianu au cântat împreună vreme de doi ani în trupa înfiinţată în 1999, lansându-se cu celebra melodie „Sexy, Sexy“, un material muzical compus de Costi Ioniţă şi de colegul acestuia, Dorin Topală, de la Valahia.

După destrămarea trupei, Andreea Bănică şi-a continuat cariera alături de Cristina Rus, cu care a format trupa Blondy, în timp ce Claudia Pătrăşcanu şi Julia Jianu au format Sexxy.

Ulterior, şi aceste trupe s-au destrămat, fetele continuând să cânte solo.

De un an încoace, Claudia s-a dedicat vieţii de familie, la sfârşitul anului trecut devenind mama unui băieţel. În weekend, ea şi-a văzut visul cu ochii, acela de-a deveni mireasă, cuplând botezul băieţelului său cu ceremonialul de nuntă cu tatăl micuţului, Gabriel Bădălău.

Aşa se face că, după căsătoria civilă de dimineaţă, de la Primăria din Bolintin Vale, cei doi au plecat spre biserică, pentru botez, dar şi pentru logodnă.

La marea petrecere care a urmat ceremoniilor religioase au fost prezente mai multe vedete din showbiz, printre care şi fostele colege de trupă ale artistei, Andreea şi Julia. Cele trei tinere nu au ratat ocazia de-a se fotografia împreună în amintirea vremurilor de altădată, pe când formau trupa Exotic.

Şi, cum era de aşteptat, fetele i-au cântat la nuntă, aşa cum se poate vedea şi din clipul postat de Andreea Bănică.

Foto: pagina personala

Modifică Setările