News

Frankfurt din „Vacanţa Mare“, de nerecunoscut la 46 de ani! Actorul are o barbă mare şi pare foarte îmbătrânit

Frankfurt din „Vacanţa Mare“, de nerecunoscut la 46 de ani! Actorul are o barbă mare şi pare foarte îmbătrânit camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

În urmă cu aproximativ 20 de ani, la Pro TV debuta un show de umor care reuşea să-i ţină pe români în faţa televizoarelor seară de seară, devenind rapid lider de audienţă: „Vacanţa Mare“.

La acea vreme, din echipa show-ului făceau parte Mugur Mihăescu (Garcea şi Leana), Radu Pietreanu (Costel), Florin Petrescu (Axinte), Iulian Ilinca (Frankfurt), Emil Rădinoiu (Mitică), Mirela Stoian (Lila) şi George Robu (Romică), cei mai cunoscuţi fiind însă primii trei. Chiar şi aşa, cu toţii au reuşit să scrie istorie în televiziune şi nu numai, însă acum au dispărut din lumina reflectoarelor şi puţină lume mai ştie ce fac personaje ca Frankfurt, Lila sau Mitică.

O prezenţă constantă pe reţelele de socializare, Iulian Ilinca (Frankfurt) este de nerecunoscut în prezent. Ajuns la 46 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna februarie a acestui an, actorul are o barbă mare şi pare foarte îmbătrânit. Cele mai recente fotografii în care apare au fost postate de Frankfurt din „Vacanţa Mare“ chiar în această lună, iar fanii şi prietenii i-au dat sute de like-uri.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările