News

Fratele Juliei Roberts a ajuns în scaun cu rotile. Ce a păţit actorul Eric Roberts!

Fratele Juliei Roberts a ajuns în scaun cu rotile. Ce a păţit actorul Eric Roberts!

HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 08: Actor Eric Roberts attends the screening of "Inherent Vice" during AFI FEST 2014 presented by Audi at the Egyptian Theatre on November 8, 2014 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for AFI)

El este tatăl Emmei Roberts şi fratele mai mare al Juliei Roberts, un actor cunoscut, cu o nominalizare la Oscar şi trei nominalizări la Globurile de Aur şi apariţii în filme precum "The Dark Knight", "Runaway Train"  sau "Hitman's Run". Actorul s-a rănit la şold. La cei 61 de ani ai săi, Eric Roberts este la fel de activ ca în tinereţe. În decembrie anul trecut se afla în Barbados pentru a filma o nouă peliculă de acţiune cu spioni, iar acum este într-un scaun cu rotile. Actorul şi-a îngrijorat fanii când a fost surprins de fotografi într-o stare destul de precară,  slăbit, în cărucior cu rotile şi cu un baston în  mână, pe un aeroport din Los Angeles. În weekend, Eric a fost fotografiat în timp ce stătea într-un scaun cu rotile împins de unul dintre angajaţii săi, imaginile fiind destul de îngrijorătoare. Alături de sora sa, Julia Roberts, în anii '80. Puţin mai târziu, starul a ţinut să-şi liniştească admiratorii şi a postat un mesaj pe Twitter în care le-a explicat starea de sănătate fragilă: "Poate că am avut nevoie de un pic de ajutor în drumul meu spre poarta de acces, asta din cauza şoldului meu uşor rănit.“ 

Cu toate acestea, actorul nu a dezvăluit cum s-a rănit la şold sau cât timp va trebui să stea în repaus pentru recuperare. "Eric arăta ca o umbră a sa", a spus un martor ocular care a zburat cu acelaşi avion. "Nu era deloc bine. Arăta îngrijorător,  incredibil de slab şi purta un baston. A dormit pe tot parcursul zborului şi părea prea slăbit ca să meargă." Eric este cu 10 ani mai în vârstă decât celebra sa soră, Julia Roberts, şi este unul dintre cei mai longevivi actori de la Hollywood, cu un număr impresionant de apariţii în filme, peste 480 şi 29 de proiecte la care lucrează anul acesta.

Uite cum a fost surprins actorul pe aeroport. Fotografii AICI!

Foto: Instagram, Getty Images, Twitter