Meghan & Harry

Fratele lui Meghan Markle: "L-am avertizat pe Prinţul Harry că ea îi va distruge viaţa!"

Fratele lui Meghan Markle: "L-am avertizat pe Prinţul Harry că ea îi va distruge viaţa!" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este deja binecunoscută relaţia deloc armonioasă dintre Meghan Markle şi fraţii ei de tată, Thomas şi Samantha Markle.

Ultimii au fost îndepărtaţi de către ducesă şi, drept urmare, au ieşit în presă cu tot felul de dezvăluiri neplăcute despre faimoasa lor soră. Cel mai recent, Thomas Markle Jr, a descris-o pe Meghan ca fiind superficială, mărturisind că l-a avertizat pe Prinţul Harry că-i va distruge viaţa. Fiul din prima căsătorie a tatălui lui Meghan, Thomas Markle, a făcut aceste afirmaţii cu ocazia anunţării apariţiei în reality show-ul australian Big Brother VIP.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a spus în trailerul emisiunii că “i-am spus Prinţului Harry că-i va distruge viaţa. Este foarte superficială şi alunecoasă”. Fratele înstrăinat al lui Meghan a rupt orice legătură cu sora lui mai mică şi nu a fost invitat nici la nunta regală din 2018. Înainte de nuntă, Thomas nu o mai văzuse pe fosta actriţă din serialul Suits de vreo şapte ani.

Cel care lucrează în prezent ca montator de ferestre şi-a criticat şi anterior sora vitregă în presă şi a descris-o ca fiind falsă şi o vanitoasă.

Chiar şi aşa, se pare că acest frate profită de celebritatea lui Meghan Markle şi de legătura de rudenie cu aceasta pentru a apărea în emisiunii precum cea menţionată mai sus, acolo unde n-ar fi fost invitat dacă nu s-ar fi făcut cunoscut prin Meghan.

Comentarii

Modifică Setările