Kate & William

Fratele mai mic al lui Kate Middleton s-a însurat în weekend. Cum a fost la nunta la care au participat şi Ducii de Cambridge?

Fratele mai mic al lui Kate Middleton s-a însurat în weekend. Cum a fost la nunta la care au participat şi Ducii de Cambridge? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Weekendul trecut, familia regală britanică extinsă a avut un nou prilej de bucurie.

James Middleton, fratele mai mic al lui Kate Middleton, s-a însurat cu cea care-i este iubită din 2018, franţuzoaica Alizée Thevenet, de profesie analist financiar. Ceremonia de nuntă a avut loc sâmbătă, în cochetul sat francez Bormes-les-Mimosas de pe Coasta de Azur, cu participarea extraordinară a Ducilor de Cambridge şi a copiilor lor, Prinţii George, Charlotte şi Louis.

Anunţul a fost dat chiar de către James Middleton, în vârstă de 34 de ani, care a postat următoarele pe Instagram: Ieri m-am căsătorit cu iubirea vieţii mele înconjurat de familie, prieteni şi, desigur, de câţiva câini. Este binecunoscută povestea de iubire secundară a fratelui lui Kate pentru aceste animale, despre care acesta a recunoscut că i-au salvat viaţa, ajutându-l să depăşească depresia cu care a fost diagnosticat cu câţiva ani în urmă.

Pe lângă familia de Cambridge, la eveniment au mai participat şi Pippa Middleton şi soţul ei, James Matthews, precum şi părinţii mirelui, Michael şi Carole Middleton.

James şi proaspăta lui soţie s-au logodit în anul 2019 şi au fost nevoiţi să amâne nunta lor de două ori, din cauza pandemiei. Chiar şi aşa, conform regulilor impuse de autorităţile britanice, William, Kate şi copiii lor mai mari, George şi Charlotte, vor fi nevoiţi să se testeze anti-Covid la două zile după ce se întorc din Franţa, chiar dacă primii sunt deja vaccinaţi, Franţa fiind pe lista roşie în ceea ce priveşte incidenţa virusului.

Comentarii

Modifică Setările