Lifestyle

Fratele Monicăi Anghel a slăbit spectaculos. Ce regim a adoptat

Fratele Monicăi Anghel a slăbit spectaculos. Ce regim a adoptat camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A urmat un regim strict, iar rezultatele sunt spectaculoase. Pentru a arăta cât mai bine pe scenă, Alexandru, fratele Monicăi Anghel, a slăbit opt kilograme şi jumătate în două luni.

“Am reuşit să slăbesc cu disciplină şi dorinţa de a arăta mai bine, astfel că am ţinut un program constant cu antrenamente fizice şi alimentaţie sănătoasă. Mă simt mai bine când am un mod de viaţă sănătos”, mărturiseşte el.

Alexandru este un pictor talentat. Concurentul de la Te cunosc de undeva a pus prima dată mâna pe o pensulă la vârsta de trei ani. Primele sale picturi înfăţişau personaje de desene animate. În timp a realizat sute de tablouri, pe care le vinde sau le expune la Grădina Şevaletelor, locul din Bucureşti destinat copiilor de care se ocupă.

“Sunt zile în care energia creativă, bucuria de a picta sunt la cote maxime. Mă conectez exclusiv la activitatea din atelier şi ies lucruri foarte frumoase. Subiecte găsesc oricând, oriunde, dintr-un film, o carte, un apus, un răsărit, o discuţie, o persoană… Tablourile le vând, le păstrez pentru Grădina Şevaletelor sau le dăruiesc”, mai spune el.

Alexandru Anghel, care în această toamnă va face pereche cu sora sa, Monica Anghel, la Antena 1, la Te cunosc de undeva!, spune că şi-a descoperit talentul muzical acum 10 ani, la un club de karaoke. Puţin timp după aceea a urcat pe scenă alături de sora sa şi de maestrul Ionel Tudor.

Citește și ...