News

Fratele Monicăi Anghel şi-a botezat fetiţa. Ce nume va purta micuţa

Fratele Monicăi Anghel şi-a botezat fetiţa. Ce nume va purta micuţa camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Emoţii intense pentru Alexandru Anghel! Fratele Monicăi Anghel şi-a botezat, în urmă cu câteva zile, cea de-a treia fetiţă, Hrisa Monica Valentina. Naşi au fost Alexandra şi Vasile Revnic, buni prieteni cu Alex şi iubita sa, Raluca.

Hrisa este cea de-a treia fetiţă a cuplului Raluca Petrică – Alexandru Anghel. „Numele Hrisa vine de la duhovnicul nostru, părintele Hrisant, de la Mănăstirea Radu Vodă, căruia îi multumim si pe această cale pentru toate darurile spirituale pe care ni le oferă. Hrisa este un copil vesel, nu plânge des sau mult. De aceea, la slujba de botez a plâns puţin şi s-a liniştit repede. Naşii ei sunt Alexandra si Vasile Revnic, prieteni minunaţi şi iubitori de copii”, spune fericitul tătic.

 Mătuşa Monica a jucat un rol esenţial în această poveste. “Însăşi Monica este un cadou pentru micuţa Hrisa Monica prin iubirea, bunătatea şi dăruirea cu care îşi ia în serios rolul de mătuşică. Pe lângă darurile materiale, Monica s-a ocupat de organizarea petrecerii împreună cu mama noastră. De altfel, preparatele culinare, foarte apreciate de invitaţi, au fost realizate de mama. Dacă la începutul petrecerii, Monicăi i-a făcut plăcere să stea la bar, să servească invitaţii, la final era pe bar, dansând până spre 6 dimineaţa. A fost sufletul petrecerii!”, povesteşte Alex.

La petrecerea de botez a micuţei Hrisa Monica Valentina Anghel au venit şi o parte dintre colegii Monicăi şi ai lui Alex de la Te cunosc de undeva!. “Fiind o petrecere cu tematică western, locaţia a fost aleasă pe măsură. Alături ne-au fost rude şi prieteni dragi şi m-am bucurat că au putut veni şi colegii de la Te cunosc de undeva! Diana Matei, Ada Palade, Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu şi Cezar Ouatu. De altfel, Cezar a fost şi cavalerul care a aruncat la un copac apa de la prima baie după botez, mirul adică, după cum e obiceiul”, a mai spus Alex.

Modifică Setările