News

Fratele şi cumnata Andrei sunt infectaţi cu coronavirus! Ce simptome au cei doi şi cum se simt acum

Fratele şi cumnata Andrei sunt infectaţi cu coronavirus! Ce simptome au cei doi şi cum se simt acum camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Din păcate, şi ei sunt infectaţi cu noul virus! Fratele Andrei, Săndel Mihai, dar şi soţia lui, Aurora, au fost testaţi pozitiv. 

Săndel Mihai şi soţia Aurora sunt infectaţi cu noul virus, dar au o stare destul de bună. Fratele celebri Andra şi cumnata ei sunt în izolare acum, departe de copilul lor, vor să îl protejeze. 

„Ne simţim bine, mie mi-a dispărut mirosul şi gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puţină temperatură. În Bucureşti l-am luat, nu pot să zic că de la filmări, că noi am fost şi pe la mall, la shopping”, a declarat cumnata Andrei, Aurora Mihai, pentru starpopular.ro.

Au avut mare grijă, au încercat să stea departe de rude şi de prieteni, dar iată că tot s-au infectat. Aurora a mai amintit că în aceste vremuri dificile nici măcar nu şi-a vizitat părinţii sau socrii.

Aurora Mihai a mai dezvăluit pentru aceeaşi sursă că soţul Sândel suferă şi de astm. În aceste momente sunt acasă, în apartamentul părinţilor ei, departe de toţi cei dragi pentru a-şi proteja. 

„Pentru noi a fost puţin şocant, nu pentru mine cât pentru Săndel, pentru că are astm bronşic şi tot ne-am ferit, am auzit şi avertizările. Noi n-am fost la socrii, la părinţii noştri, nu ne-am vizitat aproape tot anul. Foarte rar s-a întâmplat, şi de la distanţă, protejaţi, şi uite că am luat virusul la Bucureşti. Săndel nu a vrut să mergem, dar ne-au tot solicitat la filmările de sărbători, văzând că merg toţi artiştii, am zis să mergem şi noi,”, a completat Aurora Mihai.

Foto: Libertatea, Facebook

Modifică Setările