News

Frumoasa Anca Surdu de la Exatlon, remarcată de un star internaţional

Frumoasa Anca Surdu de la Exatlon, remarcată de un star internaţional

Cea mai frumoasă concurentă de la Exatlon România, campioana la gimnastică aerobică Anca Surdu (26), a părăsit de ceva timp competiţia care se desfăşoară în Republica Dominicană, din cauza unor probleme dermatologice, cauzate de contactul continuu cu soarele puternic.

Plecarea Ancăi este o pierdere pentru echipa Faimoşilor, aceasta fiind una dintre cele mai rapide atlete din competiţie, blonda originară din Constanţa primind, prin urmare, apelativul de Rachetuţă.

Ei bine, frumuseţea şi eleganţa gimnastei au fost remarcate nu doar de fanii români ai concursului, ci şi de către unii dintre concurenţii de la competiţiile Exatlon din alte ţări.

Iar unul dintre aceştia este chiar Ernesto Cazares, cunoscut românilor din meciurile internaţionale cu Exatlon Mexic şi, totodată, câştigătorul acestui concurs din ţara central-americană.

Reţinând-o, probabil, pe Anca Surdu cu ocazia acelor meciuri România-Mexic, campionul de 18 ani i-a dat acesteia follow pe Instagram atunci când s-a întors în ţară. Mai mult, mexicanul a comentat la o fotografie pe care Anca a postat-o acum două zile şi-n care aceasta poza în costum de baie la malul mării.

Aşadar, la comentariul acestuia ("Anca how are you?"), românca noastră i-a răspuns că a ajuns acasă din cauza unor probleme medicale şi l-a felicitat pe Ernesto pentru premiul de la Exatlon Mexic.

Ernesto, în şort albastru

Aşa cum era de aşteptat, intervenţia lui Ernesto (care este un star, acum, în Mexic) a produs reacţii printre fanii români ai mexicanului, care au profitat pentru a-l felicita, la rândul lor.