Lifestyle

Frumoasă ca o prinţesă! Imagini spectaculoase cu Jennifer Lopez la Veneţia, singură în gondolă

Frumoasă ca o prinţesă! Imagini spectaculoase cu Jennifer Lopez la  Veneţia, singură în gondolă camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Când eşti la Veneţia, faci ce trebuie la Veneţia! Jennifer Lopez a fost protagonista unei şedinţe foto spectaculoase.

Vedeta a îmbrăcat din nou o ţinută ultra sofisticată marca D&G, o rochie uimitoare cu detalii legate de romanticul oraş în care se afla.

După solicitanta seară de vineri, când a avut o apariţie de zile mari alături de iubitul său Ben Affleck, diva a fost surprinsă pozând pe canale, în gondolă. Celebra cântăreaţă în vârstă de 52 de ani trăieşte ”la dolce vita” în romantica Veneţie.

Rochia Dolce & Gabbana purtată de J Lo este absolut spectaculoasă. Nuanţele de verde cadrează perfect cu apa pe care plutesc gondolele. Această şedinţă foto a reuşit să atragă foarte multe persoane, toţi fiind nerăbdători să facă poze, în timp ce Jennifer plutea ca o prinţesă în outfit-ul spectaculos.

Vedeta are un talent aparte când vine vorba de a bloca intruşii. Pur şi simplu este atât de naturală când este pozată, indiferent că este vorba de poze tip paparazzi sau poze profesionale. Ştie exact cum să rămână ancorată în ea, neperturbată de nimeni, capitol la care partenerul ei are de lucrat, căci de multe ori a fost văzut certându-se cu fotografii sau strâmbându-se la ei.

Este a doua ţinută D&G pe care Jeniffer Lopez o face celebră. Ea a îmbrăcat un outfit regal tot în Veneţia, la sfârşitul lunii august, însă a existat şi o scăpare impardonabilă, pentru care presa mondenă a taxat-o aprig: eticheta care rămăsese prinsă de pelerina în valoare de mii de euro.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările