News

Frumoasa Sanna Marin, premierul Finlandei, s-a măritat. Fotografii de la nunta politicienei de 34 de ani

Frumoasa Sanna Marin, premierul Finlandei, s-a măritat. Fotografii de la nunta politicienei de 34 de ani camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ea este al doilea cel mai tânăr premier din lume, başca femeie.

Este vorba despre Sanna Marin, de 34 de ani, prim ministrul Finlandei.

Ei bine, weekendul trecut, frumoasa brunetă s-a căsătorit cu bărbatul cu care are o relaţie de 16 ani, Markus Raikkonen. Cei doi au aceeaşi vârstă, s-au cunoscut la 18 ani şi au împreună o fiică de doi ani, pe Emma Amalia Marin.

Nunta tinerei politiciene a avut loc la reşedinţa ei oficială din localitatea Kesäranta, la eveniment luând parte doar 40 de invitaţi, conform cu normele în vigoare impuse de pandemia de Covid-19.

Sanna, o avidă utilizatoare a conturilor de social media, a postat o superbă fotografie în rochie de mireasă pe pagina ei de Instagram, în care ea şi soţul ei apar în locaţia de nuntă cu vedere la un lac.

Sanna Marin a fost învestită în luna decembrie ca premier social-democrat al Finlandei, devenind, în acel moment, cel mai tânăr şef de guvern din lume.

Tânăra finlandeză a pierdut acest titlu câteva săptămâni mai târziu, în favoarea cancelarului austriac Sebastian Kurz, care va împlini 34 de ani luna aceasta.

Comentarii

Modifică Setările