News

Frumoase natural! Ele sunt concurentele de la "Survivor România" care demonstrează că n-au nevoie de machiaj

Frumoase natural! Ele sunt concurentele de la "Survivor România" care demonstrează că n-au nevoie de machiaj camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

A doua ediţie a emisiunii Survivor România este una dintre cele mai vizionate din peisajul televiziunilor româneşti.

Reality show-ul cu specific sportiv difuzat pe Kanal D a reuşit nu doar să adune cei mai mulţi telespectatori în faţa televizoarelor, ci şi să provoace tensiuni sau, dimpotrivă, pasiuni legat de concurenţii aflaţi în Republica Dominicană. Ca de obicei, partea masculină a publicului este interesată şi de prezenţele feminine din concurs, unele dintre ele afişând costumele de baie extrem de sumare, cu vedere la formele sexy.

Din păcate pentru fetele aflate în concurs, experienţa Survivor înseamnă şi riscul expunerii lor naturale în faţa camerelor de filmat, fără machiaj şi fără filtrele folosite, de exemplu, pentru pozele de pe Instagram: Nu-i de mirare că, în felul acesta, multe dintre ele nu sunt puse chiar în cea mai bună... lumină. Sunt însă şi excepţii, femei care afişază un chip frumos chiar şi fără machiaj şi despre ele vrem să vorbim aici.

Din acest punct de vedere iese în evidenţă din echipa Faimoşilor cântăreaţa Roxana Nemeş. Artista de 31 de ani este o femeie frumoasă, cu alură de manechin, iar imaginile postate de ea pe Instagram sunt grăitoare în acest sens. Însă chiar şi fără aceste artificii, am descoperit în junglă o Roxana care poate fi la fel de atrăgătoare chiar şi fără machiaj, bronzul făcând o echipă bună cu tenul ei şi cu părul blond decolorat de la soare.

O altă frumuseţe naturală descoperită în concurs este mulatra Majda Aboulumosha, în vârstă de 33 de ani, vedeta care tocmai ce a fost eliminată, în weekend, din concurs. Născută din mamă româncă şi tată libanez, Majda a arătat că poate fi pachetul complet: o femeie frumoasă, inteligentă şi cu bun simţ. Şi ea pare să nu aibă nevoie de machiaj, fiind la fel de atrăgătoare şi fără vreun artificiu cosmetic. 

Din echipa Războinicilor, a concurenţilor care nu sunt cunoscuţi în peisajul monden, a ieşit în evidenţă Roxana Ghiţă, şi ea eliminată de curând din concurs din cauza problemelor medicale. Tânăra de 22 de ani pasionată de sport a fost cea mai sexy concurentă din echipa albastră, afişând nu doar o siluetă cu forme armonioase, ci şi un chip frumos, chiar şi nemachiat. 

Comentarii

Modifică Setările