Gossip

Frumuşelul Ryan Phillippe se iubeşte cu Katy Perry?

Frumuşelul Ryan Phillippe se iubeşte cu Katy Perry?

Umblă vorba pe la Hollywood că după despărţirea de Orlando Bloom, Katy Perry ar fi pus ochii pe un alt actor de succes – Ryan Phillippe, cel proaspăt despărţit de Paulina Slagter, şi fost soţ al lui Reese Witherspoon. S-a zvonit că cei doi au o relaţie amoroasă Ei bine, Ryan a ţinut să lămurească lucrurile în acest caz, înainte ca totul să ia amploare. Acesta a emis o declaraţie oficială cu privire la acest subiect, chiar pe contul lui Twitter. ”Nu am nicio relaţie amoroasă cu Katy Perry”, a scris, revoltat, actorul pe reţelele de socializare.

Actorul s-a simţit nevoit să facă lumină în acest sens după ce au apărut nişte zvonuri potrivit cărora, la petrecerea de 70 de ani a lui Elton John, unde şi el, dar şi cântăreaţa au fost prezenţi, ar fi ”flirtat” unul cu celălalt. ”Abia o cunosc. Încetaţi să zburaţi cu elicopterele deasupra casei mele. Ea nu este aici”, a fost mesajul complet al lui Ryan Phillippe.

Ryan Phillippe şi Paulina Slagter, fosta logodnică

Între timp, artista tace mâlc. Katy n-a simţit nevoia nici să dezmintă zvonurile apărute, nici să le confirme. Ryan Phillippe, însă, a fost afectat de aceste zvonuri, aşa că a simţit voia să lămurească aceste zvonuri. Amitim că actorul s-a despărţit acum câteva luni de logodnica Paulina Slagter, cu care are şi un copil. Ryan este şi tatăl copiilor lui Reese, al adolescentei Ava (17) şi-a băieţelului Deacon (13).

[caption id="attachment_392593" align="aligncenter" width="500"]În anul 2006 Ryan şi Reese, fosta soţie[/caption]

foto: arhivă