Dosarele VIP

Frumuseţea şi magnetismul Sophiei Loren rămân în familie. Cât de mult îi seamănă prima nepoată, care tocmai a împlinit 15 ani

Frumuseţea şi magnetismul Sophiei Loren rămân în familie. Cât de mult îi seamănă prima nepoată, care tocmai a împlinit 15 ani camera-retro icon Vezi galeria 24 poze

Sophia Loren este un etalon de frumuseţe, un model pentru multe femei. Iar vestea că cineva îi calcă pe urme este chiar o bucurie.

De neuitat sunt ochii, talentul, buzele senzuale şi talia suplă ale legendarei actriţe. Era suficient să clipească de câteva ori şi orice bărbat era vrăjit de magnetismul ei inconfundabil.

Acum, prima nepoată a Sophiei Loren a împlinit 15 ani, exact vârsta pe care o avea şi ea, când şi-a început cariera de divă. Deşi la început era văzută ca o versiune europeană a lui Marilyn Monroe, cariera lui Loren a fost măreaţă, curajoasă şi inovatoare. A avut un succes colosal. Cu rolul său din ”Două femei” din 1961, a devenit primul actor care a câştigat un Oscar pentru o producţie într-o limbă străină (n.r alta decât engleza).

Rolurile sale au devenit din ce în ce mai diverse, iar ea a călătorit intens, de pe un continent pe altul. A lucrat cu mai marii cinematografiei americane şi italiene, a participat în filme clasice precum  ”El Cid”, ”Yesterday, Today and Tomorrow”, ”Marriage Italian Style”, ”Houseboat” şi ”A Special Day”.

Acum, la 86 de ani, tocmai a terminat filmările la ” The Life Ahead”, după o pauză de 10 ani. În timpul acestei perioade de respiro, celebra actriţă spune că s-a concentrat pe familia sa: mai exact, cei doi fii ai săi pe care îi are cu regretatul regizor Carlo Ponti, dar şi pe cei patru nepoţi.

În urmă cu câteva zile, cea mai mare nepoată, Lucia Sophia Pontia împlinit frumoasa vârstă de 15 ani. Tot atât avea şi Sophia când şi-a început cariera, participând la concursul Miss Italia 1950 din Napoli.

Lucia Sophia Ponti este superbă şi a moştenit frumuseţea şi magnetismul marii actriţe. Părinţii Luciei sunt nume mari la Hollywood, la rândul lor. Tatăl său şi fiul cel mic la Sophiei este regizorul italian Edoardo Ponti. Pe lângă faptul că el a regizat cel mai recent film în care joacă mama lui, cei doi mai au în comun două producţii: ”Between Strangers” şi ”Human Voice”.

El a regizat şi filmul ”Coming and Going” în care joacă şi soţia sa, mama Luciei, Sasha Alexander.

Băiatul a moştenit talentul şi dragostea pentru artă tot de la celebra sa mamă. În timp ce soţia lui era însărcinată cu Lucia, el a scris un volum de poezii pentru fiica sa nenăscută pe care ulterior l-a publicat, în 2018.

Puţin probabil ca Lucia să fie un copil oarecare, cu asemenea gene şi moştenire artistică de familie. Însă e în perioada în care îşi descoperă pasiunile. Deocamdată se simte atrasă de dansuri, pe care le-a practicat în ultimii cinci ani.

În ziua în care a împlinit 15 ani, mama sa i-a scris câteva rânduri emoţionante: ”La mulţi ani, Lucia noastră dragă. Azi ai făcut 15 ani. E mai înaltă decât mine, clar mult mai organizată, gânditoare, o bună dansatoare şi o fiinţă super distractivă. Deşi a fost un an greu pentru copii, am învăţat de la Lucia atât de multe! Se bucură de toate clipele. Bravo, iubirea noastră!”, a scris Sasha Alexander pe Instagram.

Abia aşteptăm să îi vedem evoluţia acestei superbe domnişoare căreia îi curge în vene sângele uneia dintre cele mai frumoase, talentate, celebre şi iconice femei din toate timpurile.

Foto: Profimedia şi Instagram

Comentarii

Modifică Setările