Lifestyle

Fuego, afectat de pandemie: "La un moment dat, sacul tot se termină!"

Fuego, afectat de pandemie: "La un moment dat, sacul tot se termină!" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A reuşit să pună ceva bănuţi deoparte, dar recunoaşte că dacă această perioadă va dura mai mult nu va putea să reziste. Fuego recunoaşte că investiţiile pe care le face în activitatea lui sunt costisitoare.

”Cineva mă întreba recent dacă am economisit pentru vremuri grele.  Eu sunt un om chibzuit şi nu fac extravaganţe de nici un fel. Am reuşit să-mi pun deoparte anumite resurse, dar dacă n-aş avea activitate deloc un timp mai lung, pentru că eu din asta trăiesc, din asta îmi plătesc facturile, ratele, angajaţii, toată producţia, n-aş rezista foarte mult.

Eu sunt un artist independent, care-şi susţine singur, din banii proprii, tot ce face, de la online, la piese, orchestraţii, ţinute, producţii, concerte, absolut tot. Nu e foarte simplu şi oricât ai avea pus deoparte, la un moment dat, sacul tot se termină! Nu mă plâng, nu e cazul de aşa ceva. Mereu am considerat că trebuie să mă gândesc şi la ziua de mâine, chiar dacă trăiesc intens clipa zilei de azi! În primul rând, n-aş putea sta fără să fac nimic. Nu-mi permit acest ”lux”, pentru că nu mă reprezintă şi pentru că eu exist prin ceea ce fac, dincolo de partea financiară!

Artistul îşi găseşte refugiul în pictură.

”Când pictez, sunt fericit. Acolo, pe pânză, e lumea mea pe deplin. Îmi adun visele, îmi pun ordine în gânduri, sunt inspirat şi culorile îmi liniştesc sufletul. Nu sunt vreun mare pictor. Nu mă consider aşa. Sunt doar un om pasionat, care a descoperit că-şi poate investi timpul liber cu folos. Florile mele sunt simple, sunt viziunea mea şi au în ele un fragment de sinceritate. Încerc de fiecare dată să fiu mai bun, să aduc noi nuanţe şi forme şi să reuşesc să realizez, în acrilic pe pânză, tablouri care să bucure şi ulterior, din vânzarea lor, să pot ajuta tineri aflaţi la început de drum. Sunt onorat că am ales ca această activitate să-mi împlinească destinul artistic şi cred eu că undeva, peste ani şi ani, picturile mele vor rămâne pe peretele cuiva şi va bucura! Zilele care vin am pentru voi şi o premieră muzicală!”

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările