Vedete

Fuego: ‘’Am muncit cu sânge, am rate, plătesc impozite’’


Fuego:  ‘’Am muncit cu sânge, am rate, plătesc impozite’’

A reuşit să simtă succesul, dar drumul până aici nu a fost unul uşor, ci presărat cu numeroase sacrificii. A stat cu chirie, s-a culcat de multe ori cu stomacul gol, dar într-o zi norii s-au risipit. Fuego a dat amănunte mai puţin ştiute din viaţa lui.

“Muncesc şi-am muncit cu “sânge” ca să ajung unde sunt acum. Am rate, plătesc taxe şi impozite, am un nume de clădit şi o profesie de continuat, căci eu sunt unul dintre artiştii independenţi din România, asta însemnând că alături de o mică echipă, îmi produc singur toată activitatea, pe propriile forţe, nefiind sprijinit de cineva anume. Am întotdeauna o stare de grijă şi-un consum emoţional de neimaginat. Nu vreau să sune ca şi cum m-aş plânge, dimpotrivă. Vreau să fie un fel de confesiune din spatele cortinei, pe care unii nu o văd sau preferă să o respingă, pentru că nu dă bine.

Cu seriozitate am reuşit să mă menţin, să fac performanţă şi să uit de greu, de faptul că uneori mi-e rău, mă doare capul sau oasele, sunt dezamăgit, vreau o duminică liberă sau să stau pur şi simplu pe iarbă fără să-mi pese de proiecte. Fireşte că am ales să fac asta, dar povestea cu artistul cere implicaţii majore, iar strălucirea din faţă este deseori, în spate, încărcată cu multe variabile’’, a scris artistul pe Facebook.

Modifică Setările