Vedete

Fuego, mesaj de suflet pentru mama adoptivă: “Este altruistă, darnică, sensibilă şi mare iubitoare de simplitate”

Fuego, mesaj de suflet pentru mama adoptivă: “Este altruistă, darnică, sensibilă şi mare iubitoare de simplitate”

Fuego o sărbătoreşte astăzi pe cea care de ani buni îl însoţeşte pe scenă şi îi e ca o mamă, nimeni alta decât Irina Loghin. Artistul are doar cuvinte de laudă despre îndrăgita interpretă.

“Azi este ziua doamnei Irina Loghin, mama mea adoptivă, omul alături de care am văzut mai bine de jumătate de planetă, am făcut două albume de succes, am câştigat un disc de platină şi unul de aur pentru vânzări, multe premii, devenind o familie adevărată peste ani. Îi doresc, după cum este firesc, ani mulţi şi liniştiţi, putere şi frumuseţe a sufletului.

Doamna Irina este altruistă, este darnică, sensibilă şi mare iubitoare de simplitate. Niciodată nu a epatat. De la ea am învăţat că e important să-i asculţi pe cei care te iubesc, să le fii aproape şi să încerci să laşi acasă toate problemele, pe scenă fiind mereu o continuă sărbătoare, pe care trebuie şi tu, oricât ar fi de greu, să o celebrezi cu demnitate, iubind cu ardoare ceea ce faci.

La drum, ea este energia grupului, bucuria noastră. De fapt, mă şi uimeşte cum reuşeşte să fie atât de tonică. Nu mai spun de forma în care este, făcând zilnic sport, având grijă cu sănătatea şi cu felul în care arată. Probabil că folclorul nostru n-ar fi fost la fel fără glasul său, care-a reuşit să pătrundă în toate zonele, fiind iubită de toată ţara. Eu nu pot decât să-i mulţumesc cu tot sufletul meu, fiindcă am construit împreună un duet de succes. Te iubesc, mamă Irina!”, spune Fuego.

 

Comentarii

Modifică Setările