Vedete

Fuego trece printr-un moment greu. Ce a păţit artistul: “Anul acesta e trist. E fără ea!"

Fuego trece printr-un moment greu. Ce a păţit artistul: “Anul acesta e trist. E fără ea!" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Fuego îi duce dorul Tamarei Buciuceanu Botez. Actriţa ar fi împlinit ieri 91 de ani. Artistul şi-a amintit ce farmec aveau aniversările pe care petreceau împreună şi câte ar mai fi avut să îşi spună.

 

“Anul acesta, e trist. E fără ea. Nu-mi mai răspunde de la celălalt capăt al firului şi nu mă mai aşteaptă să ne bucurăm împreună, câteva ore, de momente speciale. Anul trecut, la 90 de ani, i-am fost aproape şi nu pot uita vorbele şi fericirea de pe chipul ei. Mi-e dor de ea, de buna mea doamna Tamara Buciuceanu Botez.

E trist că nu-i pot bate la uşă azi, cu plăcintele ei preferate, din Basarabia, cu tort, să ciocnim şi să-mi povestească, cu hazul ei, de anii de aur şi de toate experienţele trăite.
Ce actriţă, ce fenomen al scenei româneşti, cu valenţe impresionante, cu umor spectaculos, voce, mimică şi improvizaţie, dar şi cu o capacitate impresionantă de a ţine audienţa în mână. Rămâne în schimb imaginea de aur a umorului românesc, una dintre cele mai emblematice figuri ale spontaneităţii, gândind că făr’de ea nu doar că am fi fost mai săraci, ci şi lipsiţi de spiritualitate pur românească, născută dintr-un har rar întâlnit. Da, o iubesc şi o voi iubi mereu pe doamna Tamara! Pentru toate motivele din lume sau poate pentru unul singur – naturaleţe. Tamara Buciuceanu Botez este un simbol românesc. Unul care a ars pe scenă şi care lasă în urma sa o bogăţie enormă, greu de repetat şi inutil de înlocuit. Mai jos ultima noastră amintire! Mi-e tare dor de ea!”, spune Fuego.

 

Modifică Setările