News

Fuego: "Uneori, trăiam de pe o zi pe alta" VIDEO

Fuego: "Uneori, trăiam de pe o zi pe alta" VIDEO

Mărturisiri emoţionante din partea unui dintre cei mai îndrăgiţi artişti de muzică uşoară.

Artist iubit de ambele maluri ale Prutului, Paul Surugiu alias Fuego şi-a recunoscut mereu originile modeste, dar a preferat să lase trecutul în urmă şi să se bucure de prezentul prosper. Totuşi, cei de la Antena Stars au reuşit să-i smulgă câteva mărturisiri emoţionante despre începuturile sale.

"Când am fost tânăr, nu m-a ajutat nimeni. N-am avut bani, am fost un copil sărac. Uneori trăiam aşa, de pe-o zi pe alta", spune el.

"Ai mei au muncit enorm ca să mă ţină în facultate la Bucureşti. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră. De multe ori n-am avut posibilitatea să cumpăr bilet să mă duc cu autobuzul sau cu troleibuzul sau cu tramvaiul - era perioada aceea în care cumpărai biletul din tramvaiul - şi mergeam pe jos din Obor până în Drumul Taberei, pentru că acolo aveam liceul. Sau la Liceul Caragiale, la subsol, unde aveam sălile de actorie şi mergeam, de unde era internatul, vreo 6-7 kilometri pe jos. Mi-era frică să mă urc în autobuz ca să nu fiu prins că n-am bilet, eu fiind un om cu cei şapte ani de acasă", a detaliat Fuego, la Antena Stars.

Citeşte şi:

Fuego, aşa cum nu l-ai mai văzut! În bucătărie, cu Mircea Dinescu FOTO&VIDEO

Femeile din viaţa lui Fuego. Cine i-a ajuns la inimă enigmaticului artist

INTERVIU EXCLUSIV Fuego: “Am primit scrisori cu cereri în căsătorie”

FOTO Un stil nou şi extravagant. Top 10 ţinute purtate de Fuego

"M-am chinuit mult, foarte mult şi nu mi-a fost uşor. Am muncit cu sânge, cum îmi place mie să zic, dar nu regret niciun moment. Pe mine nu m-a încurajat nimeni când eram tânăr şi nu mi-a dat nimeni nicio şansă şi nicio speranţă", a întărit el.

Tot acum, aflăm şi de o problemă de sănătate a lui Paul Surugiu, pe care nu o bănuiam: "Eu am învăţat de la tata să fac totul şi dacă regret ceva în viaţa asta este faptul că l-am pierdut prea repede. La vârsta de 59 de ani, în trei minute, a făcut infarct. Din păcate, eu îl moştenesc pe tata din punct de vedere al tensiunii, al inimii."

Iată şi alte detalii despre viaţa lui personală:

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările