Lifestyle

Fură-i stilul! Sânziana Negru a făcut senzaţie la Londra şi Sankt Petersburg

Fură-i stilul! Sânziana Negru a făcut senzaţie la Londra şi Sankt Petersburg camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

E una dintre cele mai stylish apariţii, cu sute de mii de foloweri pe Instagram. Uite cu ce ţinute a făcut ravagii în două capitale ale stilului.

Una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine, bloggeriţa Sânziana Negru ştie să-şi pună în valoare atuurile şi are mereu o piesă aparte care-i scoate outfitul din anonimat.

Acum, chiar dacă anotimpul rece ne obligă să ne acoperim cu haine lungi şi groase, asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la stil. Este lecţia pe care frumoasa brunetă ne-o oferă odată cu garderoba pe care a etalat-o în cele două popasuri fashion ale sale, la Londra şi la Sankt Petersburg.

Aşa se face că, pe lângă mixurile relaxate de boyfriend jeanşi cu T-shirt şi geacă de piele sau cu pulover, o vedem pe Sânziana Negru şi în outfituri sexy cu rochii ori skinny jeans cu sacou şi cizme înalte şi câteva piese must have de sezon, precum paltonul şi cojocul de iarnă.

"Îmi place să adopt mereu un stil relaxat, lejer, care să nu arate că am stat jumătate de oră să-mi aleg hainele din dulap. Chiar dacă atât durează, but shhht!", mărturisea ea, nu demult, chiar pe propriul blog, sanziananegru.com.

Descoperă, în galeria foto, street style-ul propus de Sânziana Negru.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările