Lifestyle

Gabi Bădălău, apel disperat către Claudia Pătrăşcanu: "Nu laşi copilul să îşi vadă tatăl! Vrei să te răzbuni"

Gabi Bădălău, apel disperat către Claudia Pătrăşcanu: "Nu laşi copilul să îşi vadă tatăl! Vrei să te răzbuni"

Gabi Bădălău a ajuns la capătul răbdării! Omul de afaceri nu este lăsat să-şi vadă copiii de către Claudia Pătrăşcanu. Cei doi se află în plin divorţ pentru custodia celor doi copii, Nicholas şi Gabriel, iar Claudia refuză să-i dea băieţii în cele două weekend-uri stabilite de către instanţă. La ultima vizită a lui Gabi Bădălău la Agigea a ieşit un scandal monstru.

Acum, Gabi Bădălău e disperat că nu-şi mai pote vedea copiii şi a postat pe contul de Instagram o serie de mesaje dedicate Claudiei Pătrăşcanu. Fiul de milionar o acuză pe artistă că nu-l lasă să-şi vadă copiii.

"Nu laşi copilul să îşi vadă tatăl! Când partenerul tău a fost nedrept, iar tu extrem de rănită, vrei să te răzbuni pe el prin toate modalităţile posibile. Iar cea mai la îndemână este copilul, care devine arma principală în acest război dintre voi doi. Divorţul în sine este dificil pentru copii, dar pentru o dezvoltare emoţională armonioasă, este necesar ca micuţul să rămână în contact cât mai strâns cu tatăl său. Din păcate, există taţi care divorţează nu doar de soţii, dar şi de copii. Dar fostul tău partener se interesează de copil şi vrea să îl vadă. Nu împiedica acest lucru. Când vrei să te răzbuni, suferinţa nu o simte fostul soţ, ci copilul. Poate că te-a înşelat, era abuziv emoţional sau chiar a dat în tine."

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Modifică Setările