News

Gabi Bădălău, prima reacţie de la anunţul divorţului: ''Josnic este omul care îţi dezvăluie secretele''

Gabi Bădălău, prima reacţie de la anunţul divorţului: ''Josnic este omul care îţi dezvăluie secretele''

Gabi Bădălău publică primul mesaj după ce partenera de viaţă, Claudia Pătrăşcanu, a anunţat despărţirea. El dă de înţeles că se simte trădat de soţia sa şi de modul în care aceasta a decis să scoată la suprafaţă problemele din căsnicia lor. Bădălău lasă să se înţeleagă că încearcă să treacă peste toate astea alături de copii, cu care postează şi câteva imagini.

„Cel mai josnic este acel om care, în momentuil în care se supără pe tine, neagă faptele tale bune, îţi dezvăluie secretele, te vorbeşte de rău, uită tot ce ai făcut pentru el şi te descrie altora într-un mod lipsit de bun simţ”, a fost mesajul distribuit de Bădălău pe un cont de socializare.

Claudia Pătrăşcanu publica zilele trecute un mesaj cutremurător. Solista lăsa să se înţeleagă că au probleme în căsnicie şi că despărţirea nu poate fi evitată. "După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsă de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni... Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută!! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu... Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte... restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne da sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soţul”... şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime!, scria solista pe Facebook.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău sunt căsătoriţi de trei ani şi au doi copii.

 

Modifică Setările