News

Gabi Cristea îşi aniversează fiica. Victoria împlineşte patru ani: "Am plâns de a sărit cămaşa de pe mine"

Gabi Cristea îşi aniversează fiica. Victoria împlineşte patru ani: "Am plâns de a sărit cămaşa de pe mine" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Au curs lacrimi de fericire, e mare sărbătoare în familia Cristea- Clonda. Victoria împlineşte patru ani.

Micuţa a trăit altfel această zi, dar la fel a fost şi pentru celebra sa mamă.

“Victoria, 4 ani! Dooomneeee, când au trecut? Acum 4 ani am trăit unul din cele mai intense şi emoţionante momente din viaţă, unul din monentele acelea de le numeri pe degetele de la o mână şi mai rămân degete de numărat. Nici anul asta nu mi am făcut curaj să postez bucăţică aceea de film cu prima noastră întâlnire faţă în faţă, e greu de privit cascadă aceea de sentimente chiar şi pentru mine acum. De acolo am tras linie şi viaţa mea e ALTCEVA. Îmi aduc aminte că era slăbuţă dar lungă, a tras un ţipăt ca să afle toată lumea că a venit pe lume iar doamna doctor mâna a doua (din păcate nu îmi mai amintesc cum se numeşte) care o asista pe cea mai minunată din lume, dna doctor ginecolog Oana Moise, a exclamat “avem o balerină cântăreaţă”, îşi aminteşte Gabi.

Emoţiile l-au copleşit şi pe tătic. “Tavi se învârtea în jurul ei mândru şi emoţionat că ieşise totul mai bine decât ne-am gândit. Era aşa de dornic că totul să fie perfect încât cred că i-a spus doamnei doctor cam de 20 de ori că ne aşteaptă chitul de celule stem la spital. Azi ne-am pupat cu toţii de dimineaţă de “ne-am albit” (mai mult eu🥳), ea şi-a dorit să meargă la grădi în pijamale dar mi-am pus toate farmecele în funcţiune şi până la urmă am reuşit să o conving că în cămăşuţă şi fustiţă e muuuuult mai drăguţă, iar Iris a cântat cu mine primul ei “mulţi ani trăiască” pentru Dtaria. Pe la 10:00 m-am dus să îi iau tortul comandat pentru prima petrecere din viaţa noastră la care nu participăm, cea de la grădi, iar pe drum am realizat că mica mea mare începe să guste din independenţa. Am plâns de a sărit cămaşa de pe mine…de fericire, de mândrie, de drag. Dacă vreţi să îi urâţi la mulţi ani, va invit! Azi ma fălesc ca un păun, are mama fată mare şi frumoasă. Victoria are 4 ani! La mulţi ani, copilul meu iubit! Te iubesc până la stele şi înapoi!”

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările