News

Gabi Cristea şi Tavi Clonda au întârziat la nuntă. Care a fost motivul FOTO

 Gabi Cristea şi Tavi Clonda au întârziat la nuntă. Care a fost motivul FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Gabi Cristea şi Tavi Clonda sunt de astăzi o familie şi în faţa lui Dumnezeu. Cei doi s-au căsătorit religios, la patru ani de la cununia civilă. Gabi şi Tavi au fost întâmpinaţi la biserica unde a avut loc ceremonia de un covor roşu, pe care erau presăraţi trandafiri. Părinţii spirituali ai cuplului sunt Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu.

"Nu am avut timp să facem nunta pâna acum, am făcut două fetiţe din doi în doi ani. Deşi mulţi renunţă, noi ne-am dorit asta. Am întârziat puţin pentru că nu găseam certificatul de căsătorie", a mărturisit Tavi Clonda.

Dacă Gabi a strălucit într-o rochie de prinţesă, cu trenă şi un decolteu generos, naşa Cristina Şişcanu a îmbrăcat o rochie roz, la care a asortat o pălărie impunătoare.

''Aceasta este prima noastra poză facuta cu aproape 6 ani în urmă. Nu ştiam atunci că vom avea un drum comun. De atunci am construit frumos împreună, avem doua fete minunate şi casa visurilor noaste. Şi câte ne mai aşteaptă...azi mergem împreună să ne cununăm în faţa lui Dumnezeu, mâine vom continua să visăm şi ne vom susţine unul pe altul ca visele noastre să devina realitate", a scris Gabi Cristea pe Facebook înainte de a ajunge la biserică.

Gabi nu a ţinut cont de tradiţii şi a aruncat buchetul, care a fost prins de o fată nemăritată, la ieşirea din biserică. Petrecerea are loc la casa cuplului din Corbeanca, unde sunt aşteptaţi 50 de invitaţi, iar naşa şi mireasa vor îmbrăca alte ţinute. Gabi Cristea şi Tavi Clonda sunt de şase ani împreună.