News

Gabi Cristea şi Tavi Clonda şi-au botezat fetiţa! Ce moment dificil au trăit înainte de eveniment FOTO

Gabi Cristea şi Tavi Clonda şi-au botezat fetiţa! Ce moment dificil au trăit înainte de eveniment FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Gabi Cristea şi Tavi Clonda şi-au creştinat astăzi fetiţa, la o biserică din Corbeanca  La două săptămâni de la nuntă, cei doi au ales să o sărbătorească pe micuţa Iris Selena împreună cu peste 100 de invitaţi. Naşii au fost şi de această dată Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu.

Gabi şi Tavi au făcut totul pentru a le oferi invitaţilor o zi de neuitat, dar, în timp ce puneau la punct ultimele pregătiri, viaţa le-a oferit o surpriză neplăcută, au fost nevoiţi să meargă cu micuţa Victoria la spital. "Nu am dormit aproape deloc azi-noapte, pentru că Victoria a făcut o enterocolită de la mare, dar asta este. Ne odihnim după ce se termină petrecerea', a spus Gabriela Cristea înainte de a intra în biserică.

Botezul a fost unul cu ştaif. Dacă mămica a ales să îmbrace în timpul zilei o rochie lila, diafană, iar seara o alta albă, naşa Cristina Şişcanu a ales o ţinută neagră, cu pălărie, ce amintea de evenimentele regale. „Draga mamei, după Bella Victoria Margot nu am crezut că mai există altceva, tu ne-ai arătat ca Universul este surpinzător. Îţi mulţumim că ne-ai ales ca părinţi. Mami, tati şi Suri te iubesc până la Cer şi înapoi!'', a scris prezentatoarea TV pe Facebook .

Micuţa Iris s-a bucurat la primul ei eveniment oficial de un decor cu adevărat special. Cristelniţa a fost ornată cu flori de iris, iar decorul de la restaurant dominat de nuanţe de mov, în rezonanţă cu numele ei. Petrecerea a avut loc la Jubile, iar invitaţii au fost răsfăţaţi cu  pulpă de raţă, cartofi Dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, somon cu creveţi Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, roast beef cu sos Remoulade, file de porc cu sos de prune etc.

 

Modifică Setările