News

Gabi Cristea şi Tavi Clonda şi-au botezat fetiţa FOTO&VIDEO

Gabi Cristea şi Tavi Clonda şi-au botezat fetiţa FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 23 poze

Weekend plin pentru cei doi, care şi-au creştinat fiica, pe Bella Victoria Margot.

A fost distracţie mare în weekend, mai ales că două familii cunoscute, Ionescu-Şişcanu şi Clonda-Cristea, s-au înrudit prin botezul micuţei Bella Victoria Margot.

Fetiţa de şase luni a stat cuminte în braţele naşului Mădălin Ionescu, la slujba din biserica din Petreşti, zona Corbeanca, în timp ce fiica acestuia, Petra (1), mai mărişoară, a stat cu mămica sa, Cristina Şişcanu.

"Am creştinat-o pe Victoria !  Emoţii uriaşe şi trăire dincolo de cuvinte! De astăzi suntem părinţii ei spirituali... Vom fi alături de finuţa noastră în toate momentele importante din viaţa ei! O vom veghea şi ne vom bucura de toate succesele ei! Familia creştină s-a mărit! Doamne ajută!", a scris pe pagina lui de socializareMădălin Ionescu, care i-a avut alături şi pe copiii săi mai mari, Ştefania (20) şi Filip (14).

"Am avut parte de clipe pline de emoţii la botezul finuţei noastre", a scris şi năşica Cristina Şişcanu.

Evident că cei mai emoţionaţi au fost părinţii celei botezate, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, atenţi la fiecare scâncet al fetiţei lor.

Atât ei, cât şi naşii au fost foarte eleganţi. Dacă Mădălin Ionescu şi Tavi Clonda au purtat outfituri by Adina Botezatu, Gabi Cristea a ales pentru biserică o rochie scurtă cu dungi albastre, iar pentru petrecere o rochie diafană din voal alb, în timp ce Cristina Şişcanu a avut două ţinute semnate Paula Milea: una roşie, foarte sexy, strâmtă şi fără umeri, accesorizată cu un fascinator pentru păr, pentru biserică; şi una aurie, lungă, petrecută peste piept, pentru petrecere.

Bella Victoria Margot a avut un trusou ca de prinţesă, rochiţa de botez amintind de îmbrăcămintea de botez a bebeluşilor de la casele regale. Interesant este faptul că rochiţa a fost creată în aşa fel încât Margot să o poată purta şi mai târziu, peste ani. Aşa se face că ea va fi adaptată pe vârste, piesa vestimentară amintindu-le părinţilor mereu de momentul botezului.

La petrecerea organizată la Simfonia Ballroom din Pipera a luat parte şi o altă mămică în devenire, Adelina Pestriţu, a cărei burtică de gravidă abia s-a văzut prin rochia tip sacou de la Elisabetta Franchi.

Printre invitaţi i-am putut vedea şi pe Silvia Ioniţă, prezentatoare de ştiri la Kanal D şi fostă colegă de televiziune a Gabrielei şi Cristinei, pe Adriana Bahmuţeanu şi Oana Roman Elisei, dar şi pe Adrian Enache, Cornel Păsat şi Andrei Ştefănescu, prietenii buni ai lui Tavi Clonda.

Modifică Setările