Vedete

Gabi Cristea şi Tavi Clonda, ultimele aranjamente pentru nuntă şi botez: ”Soţul meu mi-a făcut o surpriză de senzaţie” FOTO

Gabi Cristea şi Tavi Clonda, ultimele aranjamente pentru nuntă şi botez: ”Soţul meu mi-a făcut o surpriză de senzaţie” FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pregătirile sunt în toi, iar emoţiile se intensifică! Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se vor căsători religios şi o vor creştina pe micuţa Iris la începutul lunii septembrie. Cei doi îi vor avea ca naşi pe Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu.

Înainte de a bifa ultimele aranjamente, cei doi şi-au luat o pauză şi au evadat pentru câteva zile la Viena, pentru a merge la un concert Pink. “Fata asta mi-a arătat că viaţa merge mai departe, în cel mai greu moment din viaţa mea. Soţul meu mi-a făcut o surpriză de senzaţie că a luat bilete la concert’’, a scris Gabi Cristea pe Facebook, lăsând misterul să plutească.

Pentru a arăta cât mai bine în ziua cea mare, frumoasa brunetă a adoptat un stil de viaţă sănătos. ''Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu  legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu. Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie’’, a mărturisit Gabi.

Dacă nunta se va petrece într-un cadru restrâns, botezul va avea loc la Jubile Concept. Se pare că micuţa Iris se va bucura la primul ei eveniment oficial de un decor cu adevărat special, dominat de nuanţe de mov, în rezonanţă cu numele ei, Iris. Rămâne de aflat ce alte surprize au în plan cei doi pentru invitaţi.

Comentarii

Modifică Setările