News

Gabi Firea, imagini rare de familie. Fiul ei, David, a împlinit opt ani

Gabi Firea, imagini rare de familie. Fiul ei, David, a împlinit opt ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Gabi Firea şi-a serbat ieri fiul. David Petru a împlinit opt ani, iar astăzi, de Constantin şi Elena,  primarul  Capitalei îşi sărbătoreşte şi soţul, pe Florentin Pandele.

‘La multi ani, David Petru!
Iubitul nostru copil silitor, ascultător, disciplinat... ne întrebăm mereu cu cine semeni aşa conştiincios!
Să fii binecuvântat!’’, a fost mesajul cu care Firea a marcat aniversarea fiului său.

De această dată petrecerea s-a ţinut acasă, în familie, iar David a avut un tort cu note muzicale şi microfon.

Gabi Firea a avut o viaţă greu încercată.  “Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie şi adolescenţă. Provenind dintr-o familie mai mult decât modestă şi neavând foarte multe din cele necesare la şcoală, a trebuit să mă confrunt cu răutăţile celorlalţi copii. Copiii sunt uneori de o cruzime înspăimântătoare, observau şi că n-am pacheţel cu mâncare sau că sunt încălţată în pantofii vechi de trei ani, de la sora mai mare, şi hăinuţele sărăcăcioase.

Iar eu mă simţeam umilită. Dar ce puteam face? Mama era vânzătoare şi tata muncitor necalificat, pe şantier. Stăteam şase persoane într-un apartament cu două camere. Mama şi-ar fi dat şi sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut. Muncea de dimineaţă până seară, era extraordinar de harnică şi de optimistă. Din fericire, i-a dat Dumnezeu sănătate, că altfel nu ştiu cum ar fi făcut faţă”, povestea ea în revista Tango.