News

Gabi Firea îşi aniversează mama: ''Cea mai puternică persoană pe care o cunosc!''

Gabi Firea îşi aniversează mama: ''Cea mai puternică persoană pe care o cunosc!'' camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Nu a sărbătorit după alegeri, dar o face acum! Gabi Firea îşi aniversează astăzi mama. Femeia împlineşte 70 de ani. Fostul primar al Capitalei spune despre cea care i-a dat viaţă că este una dintre cele mai puternice persoane pe care le cunoaşte.

‘La mulţi ani, mama! 70 de ani, 4 copii, 7 nepoţi şi 1 milion de îmbrăţisări!! O viaţă ca un roman palpitant! Cea mai puternică persoană pe care o cunosc! Să te ocrotească toţi îngerii! Eşti născută la zi de mare sărbătoare: Acoperamântul Maicii Domnului Să fii binecuvântată!”

Gabi şi-a susţinut întotdeauna mama. Ba mai mult, în copilărie, a sfătuit-o să divorţeze şi să pornească împreună pe alt drum.

“Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie şi adolescenţă. Provenind dintr-o familie mai mult decât modestă şi neavând foarte multe din cele necesare la şcoală, a trebuit să mă confrunt cu răutăţile celorlalţi copii. Copiii sunt uneori de o cruzime înspăimântătoare, observau şi că n-am pacheţel cu mâncare sau că sunt încălţată în pantofii vechi de trei ani, de la sora mai mare, şi hăinuţele sărăcăcioase.

Iar eu mă simţeam umilită. Dar ce puteam face? Mama era vânzătoare şi tata muncitor necalificat, pe şantier. Stăteam şase persoane într-un apartament cu două camere. Mama şi-ar fi dat şi sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut. Muncea de dimineaţă până seară, era extraordinar de harnică şi de optimistă. Din fericire, i-a dat Dumnezeu sănătate, că altfel nu ştiu cum ar fi făcut faţă…N-aş putea să am aceleaşi cuvinte de laudă pentru tata. Avea mari probleme cu băutura şi, normal, cu serviciul. Mama, după ce că le avea pe ale ei pe cap, trebuia să mai bată şi pe la tot felul de uşi să-i găsească din nou de lucru, după ce el îşi pierdea slujba. La un moment dat nu mai avea unde să se ducă, pentru că-l ştia toată lumea ca pe un cal breaz. Bea foarte mult şi ne bătea şi pe noi, copiii, şi pe mama. Până la urmă am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorţeze. Aveam 14 ani”, povestea Firea pentru Tango.

 

 

Modifică Setările