Vedete

Gabriel, concurentul dat afară de la „Insula iubirii“, îşi cere scuze public! Iată ce mesaj i-a transmis fostei iubite, Andreea

Gabriel, concurentul dat afară de la „Insula iubirii“, îşi cere scuze public! Iată ce mesaj i-a transmis fostei iubite, Andreea camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cea mai recentă ediţie a show-ului „Insula iubirii“ de la Antena 1 a dezvăluit lucruri incredibile despre un concurent: Gabriel, partenerul Andreei, suferă de aproximativ 10 ani de depresie!

Din cauza problemelor de sănătate şi de comportament pe care le are, Gabi a fost anunţat de Radu Vâlcan că trebuie să părăsească emisiunea şi să plece acasă, fiind eliminat alături de Andreea, partenera lui.

În timpul show-ului, Gabriel a vorbit destul de urât despre iubita lui, afirmând că pe aceasta nu o duce capul deloc şi este proastă, însă, după ce a fost eliminat, şi-a cerut scuze public pe pagina lui de Facebook pentru toate vorbele urâte pe care le-a spus.

Cu toate acestea, fostul concurent de la „Insula iubirii“ a ţinut să precizeze că îi place să facă greşeli şi că învaţă întotdeauna ceva din acestea. „Întodeauna am fost de părere că e bine să înveţi din propriile greşeli, aşa că am avut tot timpul grijă să fac destule“, este cel mai recent postat pe reţelele de socializare de Gabi.

Iată mai jos mesajul prin care Gabi, concurentul eliminat de la „Insula iubirii“, îşi cere scuze de la iubita lui, Andreea:

„Vreau să-mi cer scuze în mod public persoanei care a stat lângă mine, a avut răbdare cu mine, a încercat să mă schimbe prin felul ei vesel de a fi, eu fiind un pesimist convins, şi care, la un moment dat, a reprezentat, alături de mama, cea mai importantă persoană din viaţa mea. Acest om, această femeie este un suflet mare, pe care eu nu am mai ştiut să-l apreciez. Am uitat să fac asta. Am devenit egoist, egocentrist, m-am scăldat cu gândul într-o perspectivă gri, aşa cum am făcut-o mereu.

Am căutat continuu defecte, le-am văzut, m-au deranjat, dar asta fac eu de obicei: văd partea negativă. Ştiu că am greşit, am exagerat, îmi asum toate perlele pe care le-am scos împotriva ei, suport consecinţele. Practic, atacând-o pe ea, m-am atacat singur. Şi, dacă vreţi în continuare să daţi în ea, nu mai faceţi asta, pentru că eu sunt de vină şi eu am activat toate lucrurile astea.

O să accept în continuare criticile, deşi unii dintre voi parcă aţi luat-o personal, deşi nu ne cunoaştem şi nici nu-mi doresc asta, să cunosc nişte oameni care, la rândul lor, practice, fac acelaşi lucru şi atacă de parcă instinctul de prădător le este cel mai apropiat prieten“

Modifică Setările