News

Gabriel Cotabiţă este conştient! Aela dă lămuriri în legătură cu starea de sănătate a tatălui său!

de admin

Veşti bune din partea familiei artistului! Una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiţă a anunţat că artistul este conştient şi că respiră singur. Aela a mai precizat că tatăl său se află acum în faza de recuperare şi că semnele sunt îmbucurătoare.

După aproape o lună, iată că starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă se ameliorează. După spusele fiicei sale, artistul este în perioada de recuperare şi are nevoie de multă linişte.

”Tata demonstrează în fiecare zi cât de puternic şi ambiţios este şi reuşeşte să uimească atât echipa medicală cât şi pe noi cu progresele pe care le face. Am depăşit o etapă în acest drum.

Ne concentrăm acum pe partea de recuperare specifică în astfel de cazuri şi suntem încrezătoare atât în voinţa şi forţa tatei cât şi în expertiza echipei medicale a Spitalului Floreasca. Este un proces firesc însă de durată, în care sunt cu atât mai importante liniştea, discreţia şi gândurile bune acordate în primul rând tatei.

Cuvintele sunt de prisos atunci când vine vorba de recunoştinţa pe care o simţim faţă de toti cei care ne susţin.
Vă mulţumim.

Comunicatul oficial de astăzi al Spitalului Floreasca:

Pacientul prezintă o suferinţă cerebrală postanoxică. Evaluarea neurologică este în ameliorare, pacientul fiind evaluat în prezent pe scala GCS la 13 puncte .
Este conştient, momentele de cooperare alternează cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spaţială şi agitaţie psihomotorie în planul patului. Pacientul respiră spontan, necesitând intermitent oxigenoterapie pe masca şi are funcţiile vitale în parametrii normali. Se alimenteaza per os, beneficiază zilnic de şedinţe de psihoterapie si fiziokinetoterapie. O echipă multidisciplinară reevaluează în fiecare zi starea de sănătate încă fragila a pacientului.”, este mesajul postat de Aela, una din fiicele celebrului cântăreţ, pe o reţea de socializare.

Gabriel Cotabiţă este internat de la 8 mai la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce a făcut un stop cardio-respirator.

Modifică Setările