News

Gabriel Cotabiţă: de la extaz, din nou la agonie

Chiar dacă medicii fac toate eforturile pentru a-l menţine în stare stabilă şi pentru a-i testa reflexele, pronosticurile sunt negative. Iar familia tocmai a aflat că nu-l poate transporta la o clinică din străinătate.


Cu fiecare zi petrecută în comă, şansele de revenire ale lui Gabriel Cotabiţă scad. Totuşi, medicii nu se dau bătuţi şi, inspiraţi de familia care speră într-un miracol, se luptă pentru fiecare moment în care artistul dă semne că este în viaţă.

Din nefericire, însă, Gabriel Cotabiţă nu poate fi transportat la o clinică în străinătate, deoarece starea lui este mult prea sensibilă.

„Din păcate, nu poate fi transferat acum la o clinica din străinatate din cauza creierului care nu suporta presiunile tipice unui transport aerian. Creierul lui nu e mort, mai are unde in EEG“, au declarat surse medicale, citate de ziarulring.ro.

Citeşte şi:


Gabriel Cotabiţă, operat la Floreasca


Gabriel Cotabiţă a dat primele semne de viaţă


Speranţe pentru Gabriel Cotabiţă


Un celebru neurochirurg, despre starea lui Gabriel Cotabiţă: „E doar o şansă la un milion să îşi revină“


Uite de ce voia Gabriel Cotabiţă să slăbească


„Este acum o legumă. Mai are câteva schiţe, dar neurologice, deci nu e conştient şi cooperant. Mişcă picioarele, dar aceste mişcări sunt neurologice, adică nu sunt conştiente, ci reflexe. Nu răspunde la stimuli. Şansele lui de supravieţuire sunt extrem de mici şi dacă, printr-o minune, va scăpa, va fi imposibil să revină la o viaţă normală, va fi tot legumă, în stare vegetativă“, au mai spus aceleaşi surse.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările