Gossip

Gabriel Cotabiţă a intrat în moarte cerebrală?

Gabriel Cotabiţă a intrat în moarte cerebrală?

După ce ieri medicii Spitalului de Urgenţă Floreasca transmiteau presei printr-un comunicat că artistul se află în comă indusă medicamentos, astăzi apropiaţii spun că starea lui s-ar fi agravat.

În timp ce familia se află la spital şi se roagă la Dumnezeu să îl salveze, prietenii susţin că Gabriel Cotabiţă nu mai are sanse de recuperare.

„Noi ne rugăm pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce... Am vorbit cu Mihai Pocorschi (colegul lui Cotabiţă în trupa VH2 - n.r.), iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcţionează creierul şi că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum“, a mărturisit Adrian Enache pentru ziarulring.ro.

Mihai Pocorschi a confirmat informaţia că Gabriel Cotabiţă nu are deloc "activitate cerebrală", precizând că respectă dorinţa familiei de a nu oferi informaţii despre starea artistului.

Citeşte şi:


Noi date despre starea lui Gabriel Cotabiţă

„Nu există activitate cerebrală, din câte ştiu eu. De ce să spunem că e mort sau că nu e mort?! Toată lumea are speranţă. Vom vedea ce se întâmplă. Nu ascunde nimeni informaţiile, cert e că nu şi-a revenit“, a declarat Mihai Pocorschi.

Foto: pagina personală

Modifică Setările