News

Gabriel Dorobanţu s-a recuperat greu după ce a avut coronavirus: "Trupul întreg mi-a fost afectat"

Gabriel Dorobanţu s-a recuperat greu după ce a avut coronavirus: "Trupul întreg mi-a fost afectat"

S-a îmbolnăvit de coronavirus, a ajuns în spital, iar recuperarea l-a lăsat fără vlagă. Gabriel Dorobanţu recunoaşte că s-a luptat cu urmările bolii şi când pericolul părea trecut.

“Cine nu a trecut prin boala asta să se bucure foarte tare. Habar nu aveţi cât e de grea, cât de răscolitoare este. Eu, personal, am încercat să mă feresc cât de tare am putut, am purtat mască de protecţie, am încercat să nu ajung în zone aglomerate, iar acasă, la Cornu, nu se poate vorbi de aşa ceva. Cu toate acestea, probabil puţinele deplasări efectuate m-au pus în contact cu virusul. Iar revenirea a fost la fel de grea ca perioada de boală, în sine, poate mai grea. Fiindcă trupul întreg mi-a fost afectat. M-am simţit săptămâni bune, după ieşirea din spital, stors de vlagă şi fără niciun chef de viaţă!”, a spus Gabriel Dorobanţu pentru Impact.ro.

Artistul se teme să se vaccineze.

“Mai ascult şi eu, ca oricine, ştirile, de pe diverse canale de televiziune. Ce am observat e povestea creată în jurul acestor vaccinuri pe care le-am aşteptat, mulţi dintre noi cu sufletul la gură, dar care acum par a ne fi divizat prin efectele lor. Ba ăla e bun, ba ăla e mai prost, ba că ăla a fost verificat, ba că nu a fost. Nu mai ştii ce să crezi! Iar când vezi cât tărăboi s-a născut pe seama acestui subiect începi să te întrebi, omeneşte vorbind, cui să-i dai crezare şi cui nu!”, a mai spus Dorobanţu.

 

Modifică Setările