News

Gabriel Garko, cel mai sexy actor italian. Totul despre viaţa controversată a starului. Iubita lui s-a amorezat de o femeie

Gabriel Garko, cel mai sexy actor italian. Totul despre viaţa controversată a starului. Iubita lui s-a amorezat de o femeie camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Are ochii de un albastru intens, corpul bine sculptat,un zâmbet care îţi taie respiraţia, iar rolurile de mafiot îi vin mănuşă. Gabriel Garko a reuşit să capteze atenţia femeilor din întreaga lume, mai ales că în câteva producţii a apărut şi nud.

La 48 de ani, şarmantul brunet nu crede nu căsătorie, iar relaţiile pasagere pe care le bifează, cele mai multe cu colege de breaslă, par să nu îi aducă satisfacţia dorită. Cu toate astea, şi-ar dori să aibă un moştenitor, chiar dacă, uneori, i se pare că e prea târziu pentru asta.

“Căsătoria nu îmi place. Ideea de a ajunge în capot şi papuci într-un fotoliu vechi îmi dă coşmaruri”, spune Garko, citat de Corriere della Sera. „Dacă iubesc pe cineva nu vreau s-o fac cu obligaţia unui contract matrimonial. Văd prieteni care se căsătoresc şi divorţează. Iubirea vieţii? Marea mea iubire e munca, ea nu mă va trăda niciodată”, adaugă el.

Garko s-a iubit cu actriţa Eva Grimaldi, cu 11 ani mai în vârstă ca el, care s-a căsătorit anul trecut cu o femeie, politiciana Imma Battaglia.  A urmat apoi Adua Del Vesco, cea care în sezonul doi din „Păcatul şi ruşinea” o interpretează pe Gigliola Pizzo. Actoria rămâne însă singura care îl acaparează în totalitate.

“Îmi place această muncă, pentru că fac mereu lucruri interesante şi noi, sunt pasionat de animale, de călătorii şi de lectură, îmi place să citesc şi să studiez şi tot ce reprezintă pentru mine o provocare”, spune actor.

Şi-a etalat trăirile prin prisma a numeroase personaje, dar rolul care l-a pus cu adevărat în valoare şi l-a împrietenit cu celebritatea a fost cel al lui Tonio Fortebracci din Onoare şi respect.

„Îl studiam în fiecare seară. Am crescut cu acel rol şi îmi plac personajele care mă provoacă. Pentru „Onoare şi respect” a trebuit să vorbesc în siciliană, ceea ce a fost mai dificil. Oricum, mărturisesc că dacă mi se propune un rol care nu-mi place, refuz să îl fac”, mărturisea Gabriel Garko la TVR.

Starul a ajuns şi în România în 2018, de această dată în rol de prezentator la Cerbul de Aur. Aceasta nu a fost însă singura dată când ne-a vizitat ţara.  „Am mai fost în România în urmă cu 15 ani. Atunci am filmat trei luni alături de regizorul Franco Zeffirelli (pentru filmul „Callas Forever” - n.r.). M-am simţit foarte bine aici şi atmosfera a fost foarte frumoasă. Abia am sosit de la aeroport, dar am putut observa pe drum că s-au schimbat foarte multe lucruri în bine. Abia aştept să merg în Transilvania, unde am mai fost, mi-a plăcut foarte mult şi am promis că o să mă întorc. Sper să văd lucruri noi, pe care nu am apucat să le văd în 2003”, spunea atunci Gabriel Garko.

 

 

Modifică Setările