News

Gabriel Toader, bucătarul care i-a pus pe jar pe concurenţii din "Ferma", i-a jurizat pe cei trei granzi de la "Chefi la cuţite"

de admin

Gabriel Toader, bucătarul care i-a pus pe jar pe concurenţii din "Ferma", i-a jurizat pe cei trei granzi de la "Chefi la cuţite" camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Gabriel Toader continuă să fie un concurent controversat, dovedind că şi după ce şi-a recâştigat locul în "Fermă", experienţa din tabăra "bandiţilor" nu l-a îmblânzit deloc. Iată, însă, şi cum se comportă în rol de chef bucătar.

Cei care activează în sectorul culinar ştiu cine este Chef Gabriel Toader. A lucrat pentru numeroase restaurante, a organizat zeci de evenimente, iar acum s-a făcut remarcat şi pe micile ecrane. Din păcate, însă, colegii săi de reality show nu au cele mai frumoase cuvinte pentru el.

Trimis spre eliminare încă din prima ediţie a emisiunii difuzate la Pro TV, după ce şi-a atras antipatii cu atitudinea sa ostilă şi cu limbajul său colorat, Gabriel Toader a avut, totuşi, şansa de-a reintra cu drepturi depline în "Ferma" şi de-a se impune ca "fermier şef". Numai că stilul său inconfundabil l-a făcut şi mai antipatic în faţa colegilor săi.

Chiar şi Giulia Nahmany, alături de care a reuşit să reziste zile întregi în tabăra "bandiţilor" din pădure, în condiţii dure, de ploaie, frig, foamete şi lipsa unui adăpost decent, nu-l mai sprijină aşa cum a făcut-o până acum. 

Cireaşa de pe tort a fost trimiterea la duel a fraţilor Andrei şi Bogdan Stoica, pe care i-a considerat a fi rivali prea puternici - dar pe care i-a dezamăgit profund după ce, spun fraţii Stoica, i-a amăgit cu tonul prietenos şi cu discuţii despre posibilele legături de prietenie pe care le-ar avea în viaţa reală cu cunoscuţi de-ai lor. Iată ce conflict a reuşit să stârnească Gabriel Toader în "Ferma":

 

Nu de aceeaşi atmosferă încordată a avut, însă, parte în show-ul "Chefi la cuţite"! Ba chiar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu s-au bucurat să-l revadă pe cel cunoscut în branşă drept "bucătaru' ţăcănit". Gabriel Toader a fost invitat să-i jurizeze pe cei trei chefi într-una dintre rundele de câştigare a unei amulete. Şi aceasta nu este prima sa apariţie la "Chefi la cuţite"!

Iar el a apărut şi într-o ediţie a emisiunii culinare de weekend "Arena bucătarilor" de la Pro TV.

Rămâne de văzut, însă, cât timp va mai rezista în "Ferma" şi cu care dintre concurenţi va păstra legătura şi după terminarea reality show-ului.

Foto: Facebook/Pro TV

Comentarii

Modifică Setările