News

Gabriela Cristea a dezvăluit cum a reuşit să slăbească după naştere. Ce dietă ţine? FOTO

Gabriela Cristea a dezvăluit cum a reuşit să slăbească după naştere. Ce dietă ţine? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Gabriela Cristea, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din ultimii ani, este foarte sinceră în ceea ce priveşte dieta pe care o urmează de când s-a întors pe micile ecrane.

Invitată împreună cu soţul ei, Tavi Clonda, şi micuţa Bella Victoria Margot, la Antena 1, Gabriela Cristea a explicat în ce constă dieta ei şi a recunoscut că nu e deloc aşa simplu.

„Eu aş vrea să pun capăt acestuit mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosiţe care spun că mănâncă de toate, oricând, şi slăbesc. Nu, domnule! Eu am cinci mese pe zi, bine calculate, la gram şi la firimitură. Şi chiar şi aşa slăbesc foarte greu şi într-o lungă perioadă de timp. Deci aşa-zisa dietă minune a mea, nu e chiar minunată“, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a revenit pe micile ecrane la sfârşitul lunii mai, ca prezentatoare la Anetna Stars, după nouă luni în care a stat acasă împreună cu micuţa Bella Victoria Margot.

Modifică Setările