Vedete

Gabriela Cristea: "Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1"

Gabriela Cristea: "Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1" camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Gabriela Cristea a reuşit să slăbească 25 de kilograme. Ea a recunoscut că s-a luptat chiar şi cu obezitatea, cântărea peste 80 de kilograme. Acum are o dietă, a adoptat un stil de viaţă sănătos care o face să dea jos pe zi ce trece şi mai multe kilograme.

De-a lungul anilor, Gabriela Cristea a oscilat mult în greutate, avea la un moment dat silueta unui fotomodel, apoi s-a îngrăşat mult, a făcut şi anumite proceduri pentru a rămâne însărcinată. Ulterior a născut primul copil, apoi al doilea, şi acumulase deja zeci de kilograme în plus. Vedeta a recunoscut la Antena 3 că ajunsese să cântărească peste 80 de kilograme:

"Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate şi cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulţi oameni care ar trebui să-şi ia măsurile de preacuţie." , a declarat cu sinceritate vedeta. 

Cum a decis Gabriela Cristea să slăbească

Prezentatoarea TV a hotărât după cele două sarcini să slăbească, nu i-a fost uşor, dar a reuşit. Soţul o acceptă aşa cum e, cu mai multe kilograme în plus, în minus, a fost vorba doar de ea şi de fetele ei: "A fost un exerciţiu de voinţă. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu - ei ma acceptau, soţul meu mă iubeşte necondiţionat.

Doar că eu nu mă simţeam confortabil nici fizic şi nici psihic. Am două fete mici şi m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele. A durat ceva vreme până m-am pregătit, pentru că m-am apucat, m-am lăsat. Mai vine ziua nu ştiu cui, mai faci un tort.. Dar a venit o zi când am spus 'până aici a fost", a adăugat ea pentru acelaşi post TV. 

Gabriela Cristea cântăreşte acum 60 de kilograme

Vedeta nu se opreşte aici. Continuă cu regimul alimentar, speră ca până în toamnă să cântărească 50 de kilograme: "Varianta pe care toată lumea ar trebui să o ia în calcul şi care mie mi se pare cea mai OK e să meargă la nutriţionist. Nu la pomul lăudat, pentru că de multe ori laşi o grămadă de bani şi eşti dezamăgit. Poate nu nimereşti din prima la nutriţionistul potrivit.

La mine s-a întâmplat să fie, mi-a plăcut stilul. Eu mănânc cinci mese pe zi. Mănânc trei mese principale, am ore fixe de masă şi două gustări. Am slăbit cam 1,5 kg pe săptămână. Acum, în ultima perioadă, am slăbit cam 4 kilograme în 3 săptămâni. Uite ce am mâncat azi: de dimineaţă, când m-am trezit, am băut pe stomacul gol un pahar cu apă. Eu personal beau o jumătate de litru de apă în care îmi storc o jumătate de lămâie. Mă ajută foarte mult cu arsurile gastrice.

La ora 8.30 am mâncat un ou fiert, lângă care am aşezat o jumătate de arde gras şi două ridichi. La ora 11.00 iau prima gustare, care azi a fost un fruct şi am optat pentru o banană. Dar pot fi alte fructe", a completat ea. 

Foto: Facebook

Modifică Setările