Vedete

Gabriela Cristea, despre Tavi Clonda: “Mi-a întors viaţa”

Gabriela Cristea, despre Tavi Clonda: “Mi-a întors viaţa”

L-a întâlnit într-o periodă vrea a vieţii. Ea venea după un divorţ, el era la început de drum. Nimeni nu le dădea vreo şansă, dar împreună au dărmat fiecare barieră apărută şi au construit o poveste frumoasă. Ba mai mult, s+au luptat şi cu câteva episoade pline de suferinţă

‘Şi am început aşa… ca orice om: iubindu-mă cu bărbatul iubit şi aşteptând să se întâmple… astăzi, mâine, poimâine şi nu s-a întâmplat niciodată. Şi iar am aşteptat… La un moment dat, am descoperit cu bucurie şi cu speranţă şi cu… nici măcar nu am cuvinte să-mi aduc aminte sentimentele de atunci… că sunt însărcinată. Bucuria noastră nu a durat decât câteva săptămâni… La opt săptămâni a trebuit să fac întrerupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie şi trebuia să merg cu povara asta mai departe, în condiţiile în care noi ne doream să avem un copil. Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenţia pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune’’, mărturisea Gabi Cristea.

Astăzi, prezentatoarea TV are doar cuvinte de laudă la adresa jumătăţii sale.  

“Întâlnirea cu el mi-a întors viaţa cu susul în jos, mi-a schimbat valorile şi mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună şi am construit împreună cât pentru şase vieţi. Abia aştept să văd ce o să mai vină”, a scris Gabi Cristea pe un cont de socializare.

Modifică Setările