News

Gabriela Cristea este însărcinată! Când va veni pe lume cel de-al doilea copil al vedetei TV?

Gabriela Cristea este însărcinată! Când va veni pe lume cel de-al doilea copil al vedetei TV? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După Andreea Bălan şi Mirela Vaida, a venit timpul ca Gabriela Cristea să anunţe că este din nou însărcinată! Prezentatoarea TV a dat vestea cea mare în urmă cu câteva ore, pe pagina ei de Facebook!

Nici n-am apucat să ne bucurăm bine de vestea că Andreea Bălan şi Mirela Vaida îşi extind familiile, că am şi primit confirmarea că altă vedetă din showbiz-ul autohton este pe cale să aducă pe lume un nou copil.

După ce şi-a dorit ani întregi să devină mamă, Gabriela Cristea se pregăteşte acum să aducă pe lume cel de-al doilea copil al ei şi al soţului ei, Tavi Clonda. Vedeta de 44 de ani şi-a anunţat fanii de pe social media că urmează să-şi extindă familia, făcând anunţul cel mare chiar de ziua ei, pe 26 octombrie.  

“Astăzi trăim fericirea în trei, din martie un alt suflet curat o sa ne întregească familia. Tati şi mami fac planuri iar Victoria o sa aibă grijă de suri-frăţior #victorienii Tavi Clonda Bella Victoria Margot, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Gabriela Cristea se află la al doilea mariaj, ea oficializându-şi relaţia cu Tavi Clonda în 2015. Din 2008 până în 2013 a fost căsătorită cu Marcel Toader, alături de care a încercat să devină părinte. Dorinţa de-a cunoaşte maternitatea i s-a îndeplinit abia anul trecut, pe 23 septembrie, când a venit pe lume primul ei copil, Bella Victoria Margot.

foto - Facebook Gabriela Cristea

Modifică Setările